Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem olyan kis javitas volt az akkor
en most adtam 15ezret klimajavitasra, jovo heten futomu javitas meg 15 ezer.utana lehet tudok szerezni komplett valtot 4000Ftert. igen nem eliras. negyezer Ftert.aztan konkretan semmi baja nem lesz az autonak.
Mit fosztogatsz? Elkapnak sittre mész
Mindjárt megosztom.
Vettél egy új rönót?
Eredetvizsgálat megvolt a Hondán:18e.
Rönó műszaki vizsga kis javítanivalóval:121e.
Lehet Zsolti vesz nekem egy akksit az Imetben:8,6e
Ne ismételjük a mai napot.

Lassan megszállnak minket a sárkányok!
http://www.life.hu/life/video/...
Én tökéletesen 1et értek veled. Ott borult a bili nálam hogy ők adják a motort és csak azzal lehet. 1 felszerelt mentőmotor üti alulról a 300kg tudom mert a főnökért 1x azzal jöttek le is fotóztam ide ráültem és baszott nehéz volt. Ő begyakorolja a 200kg 600as kis motorral és teljesen más a menet tulajdonsága a nagy böszme dögnek. biztos lenne mód rá a hirtelen kanyarodásra fészfékre pl lámpa jelezné merre kell kitérni hirtelen.
Köszi,biztos lesz némi vita,de ez az én véleményem,nem kötelező egyetérteni.84-óta motorozom,volt néhány meleg helyzetem,tapasztaltam néhány dolgot,amit iskolában nem tanítanak.Talán olvassa olyan is,aki tudna tenni valamit a színvonalasabb képzésért.Lehetne váratlan szituációkat gyakorolni személykocsikkal,vagy akár teherautókkal,és gyalogosokkal,persze költségesebb volna,de akinek szakmához kell a közlekedés,annak megéri.
Gyulám fogod majd kapni a negatív hsz-t én adtam 1 pozitívat neked
. .
A kiszivárgott életpálya modell alapján aktív állományban foglalkoztatott idősebb Széll Kálmán rendőr főtörzsőrmester szolgálatban.
http://youtu.be/BSWrk1MGXMg
Pupu tudtam te jársz ezzel
Meg is rendeltem a csapfelújítót
Ha én közlekedek az úton ilyen felvezető kell nekem
Megyek termelek itthon egy kicsit.(meg egyre jön az eredetvizsgáló)
Sanyikám te nem tudsz nekem akkora helyet szorítani hogy kényelmesen meglegyünk
De a ház is elég nagy.
A garázs nálunk fedett, otthonos a környezet és ágy is van benne. Akár együtt is alhatsz a motoroddal
Panel van? Akkor lakótelep.
Emlékeim szerint most válságban a stúdió csak kis reklámok jönnek. És nincs nagy film bejelentkezve. Reklámok elvileg hétköznap forognak mert a hétvégi rezsi az nagyon magas a stábnak. Ja és heti 2 szabadnapom van azaz Péntek este 6-hétfő reggel 6ig tudom hogy 3 de az éjszakát nem nézzük mert akkor van őr.
Ez nem egy lakótelep,szép zöldövezeti rész.
Emlékeim szerint nálatok folyamatosan forgatás van.