Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁÁ hogy nincs semmi leírás
isten fizesse meg epp most szolt a szerelom,h kesz az auto,szoval mar meg is van a helye
Én is kéreeek
Küldtem neked egy rakáááás pééénzt!
Ajjajj nehéz ügy de nincs lehetetlen csak tehetettlen
Megoldjuk no para most szükségességi okokból tartok 1ó szünetet és utána folytatom
háát ez az
5db kopó 5db fém lamella ennyit lehet ebből megtudni de pontos átmérő meg ilyeneket nem
Megjött átnézem
elküldve
msn letiltva küld el emilbe légyszi.
freddurst75@freemail.hu
gyere fel msn-re és átdobom
Jelen, csak keresek én is közbe:

Hát valami olyasmit ír, hogy ha valamit kihagyott volna, akkor írjunk a topikba és ő majd beilleszti. Reméli, hogy ez a kis leírás segít a kis FZR-el kapcsolatban. Meg asszem azt írja, hogy ez való a ZZR250-be is. De nem igazán értem
Vazee nem találok sehol manualt leírást szervízkönyvet hogy megleljem a kuplung méretet
Közbe megvan.
Én azt olvasgatom az fzr 400é megegyezik a 250 kuplungjával
PÖtyi itt vagy vagy valami angolos lefordítaná ezt-
If there's anything that i might have skimmed over too quickly, or missed out on all together... please post in this thread and i'll amend the info.
Hope this adds nicely to the little pool of knowledge on out little FZR's. Oddly enough, the method used to replace this clutch was mostly taken from a ZZR250, with the FZR400 manual providing some assistance.
ez a kopó
súrlódási lemezvastagság: 2.92~3.08 mm
súrlódási lemezdarabszám: 5 darab
súrlódás lemez kopási határ: 2.8 mm
Nekem is 8 van a kopóból asszem. nekem a 250 es nek kéne a lamella mérete
A felső a kopólamella elvileg nem kell neked fém lamellát cserélni.
az első az a 400é? vagy a 250é
8 db, A=125,2, B=115,2, C=95, D=3
8 db, A=115, B=94,5, C=86,5, D=2

Méretek: A=átmérő fogakkal, B=átmérő, C=belső átmérő, D= vastagság.
Ez a 2 verzió van az FZR 400-ashoz, nem tudom, hogy jók-e. Meg ez 8 db-os, nekem is ennyi kell?
köszke pupu a pontos méreteit honnan tudom kideríteni? amiket leírtam azok vannak a manuálba
írd meg a lamella méreteket lesz idő akkor keresek neked
a nagyvason írják a méreteket
köszönöm a segítségeket, csak nem tudom melyik motornak egyezik a mérete, lévén, hogy neten nem írnak méreteket.
Aztaaaaaa mennyi aranyfing cucc
http://motoroswebaruhaz.hu/sho...