Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mingyán eresztek egy telefont.
zsoti 28 -a vagy jun.4 e melyik napra köl a májter ma voltam benet megint egy jó biznicet csináltam és mondtam a sányinak hogy vagy vagy
Nádasdon nem volt, Itt Izsákon sem. Üllés passz, nem tárgyaltunk.
Megyek lezuhanyzok még tiszta fű vagyok mingyá vok
Én meg ma fűkaszáltam és az összes most kikelő pókocska 1 hálóba több 10db mind rám ugrott élveztem nagyon mikor fosok tőlük mint a tűztől.
Zsolti esőt kaptátok megint mi? Tőlünk 20km Pesten qrva nagy jégeső volt de itt egész nap sütött a napocska
Háló ÁÁÁ nem csak holnap délután lejár egy olyan munka amit el sem volt kedvünk kezdeni (Tele vannak kutyával és a multkor is bohát szereztünk tölük és had ne mondjam hol csííípkedtek mög
ja igen az a középső összecsapódás gátlós
istenem az állat . .
osszesen 12 db van,de 1-1 masfele.kesobbi hozzaszolasban irtam a cikkszamukat
nagyon egyszeru kideriteni.megnezzuk,h mi a cikkszama a 600-a slamellaknak,es ha ugyanaz,akkor pont. kutatok
azt néztem fzr 250 manualba 6-6db van lehet ez a 2kr re vonatkozik?
Sorozás.
Doktor az újoncnak:
- Hajoljon le, bokafogás!
Újonc hajol, orvos kukkant, közben megkérdezi:
- Dohányzik?
- Miér´? Tán kormos?!
ja es 5-5 db kell belole.ezen kivul meg szukseg van egy
1hx-16331-00 es egy 1hx-16383-00 -ra is.
Most néztem 2db akkumulátor 2db bikakábel 1db hegesztő pálca és lehet vele hegeszteni
Mi van vele napi 5x csinálom a vizsgaszimulációt és mind 70 fölötti pontot hoz ki. 25. szerda 12.00kor kezdődik és 12:20 kor már tudom hogy sikerült e
Énis úgy silabizáltam a külföldi fórumokon hogy a 400 600 megeggyezik a 250 qplungjával. 400as manualt használnak hozzá
Kresssssssz ?
no akkor kezdetnek:
21v-16321-00
131-16324-00

ezek a cikkszamai a kuplunglamellaknak.elso kopo,masodik fem.az yz 60,80-e ugyanez.gyanus,h az FZR 400-e es talan a 600-e is ugyanez,de ez elegge hihetetlen,megprobalok meg bizonyitekot szerezni
Jó estét a uraknak.
Nagyon el vagy kenődve Pestám... Oszt mi lesz holnap este? Csak nem valami csaj van a dologban?

Mán csak hogy ne szóljatok meg hogy ölelkezünk, meg buzie vagyok.
értem én most ebben nem tudok segiteni gondolkodni sincs kedvem Csövinének is majd küldöm a számot de ahoz se volt tegnap se meg ma sem érkezésem .Már gondolkodni sincs kedvem várom aholnap estét