Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért megoldjuk Pupu. Egy éjszakára csak tudunk helyet szorítani,legfeljebb sűrűben leszünk egy kicsit.
Ne tedd Sanyi meghalsz vele az nem megy 150 alatt
Ne aggódj meglesz a jogsi fogod te még azt a napot átkozni hogy megismertél 1-2 hétvégét ott töltök nálad meg azoknál akik befogadnak viszek sátrat és látogatóba indulok a barátaimhoz. Mondjuk Sanyinál nem hiszem hogy örülnének hogy a lakótelep közepén felverem a sátram
Akkor szerencse is melléd állt. Vettél óccsóért egy jó kis motort.

Lehet hogy kipróbálhatok egy VTR 1000-es Hondát 2007-est. A munkatársamé,és ma reggel felajánlotta nagylelkűen.
Értem. Akkor őszig kéne ezen egy üléspróbát csinálnod.
Kész nem is lesz de ez nem azt jelenti hogy nem is lehet vele menni. Kicsit megbontottam már és nagyjából átnéztem, egész jó állapotban van, sokkal de sokkal rosszabbra számítottam. Ezen amit csinálni kell az Frézin elvégzett munkához képest nem sokkal több mint kb egy nagymosás-pasztázás. Nem rizsázott a srác, tényleg volt vele foglalkozva.
Aha értem. Nn mostanában nagy túraendúrokkal szemezgetek.
Lehet ősszel meghirdetem a motor. Motor+100e csak lesz valaki akinek kellhet.
Nem azt mondtad hogy idén nem lesz kész?

Csak mert lehet a hétvégén lenne arrafelé dolgom
A tank alá van az ovális és a 2 csavar, a csaphoz meg a többi.
Azt még nem tudom pontosan hogy mennyi de nem sokára kipróbálhatod a Goldwinget és onnantól nagyon felgyorsulnak az események.
ez mind 2 ügye alsó felső
http://www.biker-world.hu/egyt...
Milyen kis időre?
(és még mindig a nagymellű 30-45 közötti nőket kedvelem])
A B.W-ben van, ~3200Ft. De érdemes erre a kis időre beruházni ennyit?
Itt még a szél se fúj bedurrantott már kora reggel a napocska.
Be is mentem fótra a henteshez hagymás sült tarjáért. Nyáron tuti nem hordok bőrt majd
Nálunk is. Meleg van,és nem fúj annyira a szél,csak épphogy jár a levegő. A Mecseken keresztül jöttem haza melóból,hát nagyon szép ám ez a hely!
Benzincsaphoz lehet valahol tömítést kapni mert ereszt az az enyém
Szia Sanyi! De szép idő van itt! Nálatok?
Szia! Sziasztok!
szevasz papi
Igen.
Nem hiszem, hogy ez legálisan lett kialakítva. Máshol próbáltam jeggyel, de motort nem érzékeli a dolog ezért szólt a biztonsági őr, hogy legközelebb kerüljem ki a sorompót és menjek a járdán... De egyébkén is parkolásért nem kell fizetni motorra.
Áruló bagázs!

Sziasztok!
baszki,meg magyarorszagon letezik ingyenes szolgaltatas?