Ne aggódj meglesz a jogsi fogod te még azt a napot átkozni hogy megismertél 1-2 hétvégét ott töltök nálad meg azoknál akik befogadnak viszek sátrat és látogatóba indulok a barátaimhoz. Mondjuk Sanyinál nem hiszem hogy örülnének hogy a lakótelep közepén felverem a sátram
Kész nem is lesz de ez nem azt jelenti hogy nem is lehet vele menni. Kicsit megbontottam már és nagyjából átnéztem, egész jó állapotban van, sokkal de sokkal rosszabbra számítottam. Ezen amit csinálni kell az Frézin elvégzett munkához képest nem sokkal több mint kb egy nagymosás-pasztázás. Nem rizsázott a srác, tényleg volt vele foglalkozva.
Nem hiszem, hogy ez legálisan lett kialakítva. Máshol próbáltam jeggyel, de motort nem érzékeli a dolog ezért szólt a biztonsági őr, hogy legközelebb kerüljem ki a sorompót és menjek a járdán... De egyébkén is parkolásért nem kell fizetni motorra.
Lehet hogy kipróbálhatok egy VTR 1000-es Hondát 2007-est. A munkatársamé,és ma reggel felajánlotta nagylelkűen.
Lehet ősszel meghirdetem a motor. Motor+100e csak lesz valaki akinek kellhet.
Csak mert lehet a hétvégén lenne arrafelé dolgom
http://www.biker-world.hu/egyt...
Be is mentem fótra a henteshez hagymás sült tarjáért. Nyáron tuti nem hordok bőrt majd
Sziasztok!