Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te vigyázzá lehet a feleségéről beszélsz
Majd kapol a pufipofidra
ennnyi pénzé oszt csak 1000-es
Vót itt Zsolti. Odaadtam neki a VAG-COM kábelt. Boldoguljon.
VAlami csajjal volt. Jóféle MILF volt. olyan dudákkal amit ábrus emlegetett, hogy aztat csipázza.
akkó má inkább ez.
B/G
Fél milla alatt csak lomot kapsz, és benzineset vegyél ennyiért, a dízel kevesebből megy, de ha xar, az pénzes, a benyás meg beindul, akármilyen rossz.
1.3 Sutyuki, nem olyan trendi, mint egy ájfon ( ) de legalább szétnyúzhatatlan, és elmegy pár évig, amíg egy újabbat nem tucc venni.
még van 1 hónapom addig
Fiatalság, bolondcság

Jut eszembe, Poti, te már 23 vagy, neked már komoly dolgokra kéne a pézt elbaxni
Kellett nektek Pötyinek önbizalmat adni látjátok már verekedik is
csak nézelődök...
Sikondát elkezdték megszállni a bugyiszárítós naplopók
A golfit még életben lehet tartani pár évig, rohad az is, de legalább a szerkezet bírja. A francia vicc, alig kapsz hozzá valamit, a régi Seat is ritka (ez még Fiat alapú)
De azt mondod, elméleti, akkó mér kérded?
Persze, hogy nyugodtabban alszol, végre megvan az áhított ájfón... addig anélkül félembernek érezhetted magad
Ezt a rem figyelő baromság meg addig hasznos, amíg hiszel benne
Aha, értem. akkor jó.
Egyébként te mennyit mentél végre a 250-eseddel?
Nem tudom, hogy ez az óra szerinti 180 jónak számít a 93kg-om alatt?
például az enyémet
na látod!
Ja, szigorúan elméleti alapon
gyakorlatilag úgy is valami szart veszel
nem félek, mert csak nagyon extrém esetben törik a kijelző, edzett üveg. meg nem vered le ha ráfekszem se lesz semmi baja.
Csövikém nagyon keményen nyomod kezdek félni tőled.
es nem felsz,h levered,es osszetorik a kijelzoje?v rafexel?jo tudom,nem vagy tulsulyos,de akkor is
biztos van egy része ami ilyen bebeszélés, de én azóta sokkal nyugodtabban kelek és ha észrevetted - amit mások is megemlítettek - hogy nyugodtabb vagyok egész nap. Lehet igaz, lehet nem, én imádok így aludni. Magam mellé rakom az ágyra lefordított kijelzővel, így érzékeli legjobban a mozgásod.
egyertelmu,h golf 2.ez volt eletem elso sajat autoja. elso autom egy lada volt,amit megkaptam anyamektol.de aztan jott ez a golf.imadtam.ment,mint a szemet,qrva jo volt.igenytelen,csak tankolni kellett,alig volt baja.alkatresz hegyekben,motorja kiforrott,stabil.az enyem meg fiatal volt,igy nem korrodalodott,de gondolom ez mar a multe
ez termeszetes.autoval is legalabb 3 autonal leteszteltem.minel gyorsabban mesz,annal nagyobb az elteres.
es er vmit?marmint tenlyleg frissebben keltel?hova kellett rakni a telot,az agyadra,v magad melle a polcra?mikor ebresztett?