Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha van dolgozói juhbeles,az jó,japán virsli,békebeli roppanós elmegy,meg a sült császár.Amúgy semmit mert van konyhánk.
egyebkent mi vagy a liddlben veszunk virslit,figyelve,h hany % hus van benne,v juhbeleset veszunk a tescoba.azokkal meg nem nagyon volt gond.
es megfelelo?
És mi az amit te meg szoktál enni?
A téliszalámi az jó alapanyagból készül,külön üzemrészben,de az ilyen olcsó macskaszalámik,főleg az áruházi márkák,már nem ugyanaz.
Hűtőházból lekerült hús,húspép,ipari szalonna,sertésbőr,egy kis szója,keményítő ,ízfokozó,némi fűszer,nitrites pácsó.A bacon szalonna páclevét jobb ha nem részletezem.Jó étvágyat.
Ez nem óra, telefon!
Én aztán tudom mit esztek szalámi néven!
Én meg lehet jobb ha nem tudom.
Nem azon múlik. Valami silány összetétel de ezt Gyula jobban tudja.
Nemrég megjött a csomag.
És mit mondtál, hol is lehet venni ilyen motort?
Viszem saját motort 20e olcsóbb lesz
lehet nem ide kéne figyelni hanem a virslire
Nem tudok mit csinálni nem kaptam manit köv level 35000 és ha péntekig megkapnám hévégén gyak pálya és hétfő vizsga utána megint mani nemtom mennyi és hétfő vizsga aztán elsőseg és kész és 2 hét és kézbe elvileg hónap végén már kézbe lenne a papír de júliusba már száguldozok.
És persze nem kaphatnak meg.
Fasz kivan hogy nem lehet normális virslit kapni ami nem fő szét masszává!
Mit gondolsz miért kérdeztem hogy mikor lesz jogsid?
Akik persze állatjól néznek ki.
Hirdesd ki a kövi tali időpontját és figyel meg mint a keselyűk a dögre 1 ből megjelennek hogy én is én is. Június van urak nem akarok szeptemberbe megint bőrig ázni.
Nincs hát de gondolhatom nem? (egyébként remélem olvassa)
Azt azért vettem mert buknak rá a 30-45 közötti nagymellű szemüveges kielégítetlen hosszú hajú doktornők, titkárnők.
Megint rémhíreket terjesztesz itt és nincs neked se biztos megrendíthetettlen információd. Nem hiszek neked.