Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nemrég tönkrement a gyújtásmodul,gyanítom valamelyik (vagy mindkét trafód menetzárlatos,és túl sok áramot vesz fel.A trafók bemenő (primer) ellenállásának 1.8-2.2 ohm között kell lennie,ez alatt és fölött nem jó!
Viktor,valami zárlatot okozott,kiment a főbiztosíték,ez az ülés alatti bal takaró idom mögött van.Elvileg nem volna szabad kimennie mert a legnagyobb,és utána a gyújtásmodul mellett még több kisebb szakaszoló bizti van,de nekem is ez ment ki mikor (szintén) index zárlatom volt.Azóta nekem 35A-es főbiztim van.Ellenőrizd!
Jó reggelt!
nemtok aludni agybol telefonrol irok ezt is kiproaltam
A többség már REM fázis felé tart
Pedig van ,de villamossághoz nem értek
na mizumizumizu?
Nekem is az lesz mert ha megjön szerződés akkor meg fogom reklamálni az összeget. (és meg fogom kérdezni hogy ha a Goldwing nem túramotor akkor mondjon egyet)
Nekem az R1 túramotorkedvezményes a K&H-nál .
6360Ft az éves dij.
Szia Sanyi!
Ha szakszerüen lett meghegesztve akkor ugyanolyan jó lesz mint új korában
mentem aludni. 'cakat!
van egy megoldas,ami esetleg megjavithatja a lambdaszondat.vannak ketelyeim,de eleg sok jot hallottam rola.a varazsszer a cataclean.meg picit olvasok utana,aztan rendelek ebayrol.6000Ft korul van,es allitolag kitakaritja a katalizatort is. ha erdekel beszamolok majd az eredmenyrol.
Időben kell jönni apukám!
Új favágó áll munkába. A munka megfelelő, a kaja se rossz, de kissé
aggasztja, hogy nőnek nyoma sincs a táborban. Megkérdezi a legidősebbtől:
- Mit csináltok, ha kanosak vagytok?
- Gyere velem, megmutatom - válaszolja az öreg, azzal a kunyhó mögé
vezeti.
- Látod ezen a hordón a lyukat? Ha kanos vagy, idejössz, beledugod. A
hordó leszop.
- És mindig használhatom?
- Igen, kivéve kedden.
- Miért?
- Mert akkor te ülsz a hordóban....
Az nem ugyanaz. Én alapvetően régimódi számteches vagyok, ott az ilyesmi pazarolt bitnek/gépidőnek/stb számít.
Az információ a lényeg, nem a körítés, a chat szleng is azért alakult ki.
ok,akkor visszakerek kollegamtol,elvileg csutortokre itt lesz.
Majd elkérem tóled. Sztem lamdaszonda behalt, meg kéék nézni.
azt nem mondtad mi legyen a kabellel.megrendeled vateran,v surgos,kolcsonadjam,v nem surgos de kell,rendeljek ebayrol,v nem kell,es ha majd kelleni fog,kolcsonkered?
5mp-cel gyorsabb voltam
oke,koszi,majd en is keresek,hatha talalok.