Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mar 2 napja kutatok utana sok mindent elolvastam mar,es nem csak az iphone foglalkzoik ezzel.van az axbo a sleeptracker, a happywakeup, es ami nagoyn megfogott az a wakemate.
AZ a baj, hogy akkor egy 1 évvel a Fóbiánál idősebb már rozsdás (!) stift sedan 650 -re volt kirakva. ez 760-ra volt kirakva, oszt ez mégse stift. Na, mostanra viszont az üzemanyag árak felfelé törése okán egy kiforrottabb és kevesebbet fogyasztó stift motorja jobb lenne.
Persze hogy nem hülyeség, megvannak a fázisok. De hogy ezt egy buzi telefon felismerje... csak azt érzékeli, mozogsz-e.
Én pl. úgy alszok, mint akit agyonütöttek, az én mozgásomat figyelhetné akár egy ájfon 5 is
pirsot a lanyoknak,keket a fiuknak
ez nem blabla, tudományosan igazolt dolgok ezek...motorino kopizott be talán valami leírást, fél szemmel láttam. keress rá a NREM és REM kulcsszavakra
mint pl kurvak drogok es motorok.nem ebben a sorrendben
lehet vmi benne,mert en is tobbszor felebredek az ejszaka,es akkor abszolut kipihentnek erzem magam.aztan visszaalszom.tobbszor elofordult,h felebredtem 20 perccel a beallitott ido elott,tok friss voltam,de mondom meg van 20 percem.20 perc mulva meg olyan rohadt hullakent ebredtem,h a duplaKV se segitett.
Annak idején, mikor kiszálltál a Berlingóból, én ajánlottam a Szutyukit.
Te akartál flancos luxusverdát
optimalis korulmenyek kozott kb en is annyival mentem.optimalis ertsd:epp fogyokoruaztam,es 85 voltam,hatszelem, es hosszu egyenes sima aszfalt,semmi forgalom. a 150-160-at tartosan tudta tartani.mindezt ora szerint!
Az a vicc, hogy ennél többet kiadunk autóra, én már csak tudom...
Egy ilyen szutyok a leghálásabb, semmi a tartása.
nem, az benzines és szebb is, meg jobb is amellett, hogy sokkal olcsóbb. meg azt én találtam, tehát már csak elvből is jobb. meg itt van 3 km-re tőlem. nyertem
Te Ábrus, mi van az akksival, még nem kaptam meg, Zsótival azóta se beszéltem, híttam is, izentem is neki itt, de rám se bax. (most biztos szerelmes )
Csinos, ismerem én is.
na megvolt az idei év első dinnye evése.
Hááát. Remélem a többi finomabb lesz
mer amit Te linkeltél
az is ilyen volt.
vicc
Végre téged is látni itt!
hülye !
mé' elaltattad?
megkapta a kutya a második adag injekcióját.
Remélem mosán nem kell több.
na mizu arcok? :)
nemhiszem.
Régen volt Zsolti profilképei között közös fotó. Nem rémlik. . .
de fillérekből elmegy.
odaadnám a Fóbiát érte egy az egybe.