mar 2 napja kutatok utana sok mindent elolvastam mar,es nem csak az iphone foglalkzoik ezzel.van az axbo a sleeptracker, a happywakeup, es ami nagoyn megfogott az a wakemate.
AZ a baj, hogy akkor egy 1 évvel a Fóbiánál idősebb már rozsdás (!) stift sedan 650 -re volt kirakva. ez 760-ra volt kirakva, oszt ez mégse stift. Na, mostanra viszont az üzemanyag árak felfelé törése okán egy kiforrottabb és kevesebbet fogyasztó stift motorja jobb lenne.
Persze hogy nem hülyeség, megvannak a fázisok. De hogy ezt egy buzi telefon felismerje... csak azt érzékeli, mozogsz-e.
Én pl. úgy alszok, mint akit agyonütöttek, az én mozgásomat figyelhetné akár egy ájfon 5 is
lehet vmi benne,mert en is tobbszor felebredek az ejszaka,es akkor abszolut kipihentnek erzem magam.aztan visszaalszom.tobbszor elofordult,h felebredtem 20 perccel a beallitott ido elott,tok friss voltam,de mondom meg van 20 percem.20 perc mulva meg olyan rohadt hullakent ebredtem,h a duplaKV se segitett.
optimalis korulmenyek kozott kb en is annyival mentem.optimalis ertsd:epp fogyokoruaztam,es 85 voltam,hatszelem, es hosszu egyenes sima aszfalt,semmi forgalom. a 150-160-at tartosan tudta tartani.mindezt ora szerint!
nem, az benzines és szebb is, meg jobb is amellett, hogy sokkal olcsóbb. meg azt én találtam, tehát már csak elvből is jobb. meg itt van 3 km-re tőlem. nyertem
Én pl. úgy alszok, mint akit agyonütöttek, az én mozgásomat figyelhetné akár egy ájfon 5 is
Te akartál flancos luxusverdát
Egy ilyen szutyok a leghálásabb, semmi a tartása.
Hááát.
az is ilyen volt.
Remélem mosán nem kell több.
Régen volt Zsolti profilképei között közös fotó. Nem rémlik. . .
odaadnám a Fóbiát érte egy az egybe.