azert ez a kisocsi kicsit eros volt.se kicsi nem vagyok,se ocsi.baty vagyok es idos es marhanagy darab
errol jut eszembe.ma bemegyek a kismama boltba,mondom olyan kismamaparnat akarok,v mit.mosolyog az elado,egybol latszik a tekinteten, na megint egy tipikus apukajelolt,aki csak megcsinalni tudja a gyereket,de mast nem.elkezdi magyarazni,h mi van.ez erre jo,az arra,amaz meg amarra.en meg vagtam az ertelmes arcot.bar sztem nem sikerult ertelmeset,mert a ficko arcan egyre szelesebb vigyor volt.aztan megadta a kegyelemdofest.azt mondja milyen szinut ker.raneztem azzal az arccal,mint mikor asszony macskaja nezett ra a horcsogomre (=a macska halalra remult,es elszaladt,pedig a horim ketrecbe volt ). erre azt mondta,h beszeljem meg a holggyel. mondtam neki,hogy ez volt az elso mondata,amit ertettem igy harcot vesztve,elkullogtam.de nem adtam fel,vegigjartam szeged osszes kismamaboljtat.mindenhol vigyorogtak rajtam,de legalabb most mar tudom,mire valo,es milyen szinuek voltak.pl ha nem tudod milyen lesz a kolok, akkor narancssargat vegyel,esetleg halvanyzoldet.olyat vegyel,ami felbehajthato es legalabb 140 centi hosszu.igy mar a terhesseg alatt is hasznalhatja,kesobb meg szoptatasra is. minden nap tanul az ember.
Sajna nem. Tudod a garázs hadművelet folyik. Még szombat rá fog menni,utána szeretnék egy kicsit. Az az igazság,hogy a városban nem szívesen használom.
ezert jobb,amit en emlitek.ezek a csuklopanton keresztul kommunikalnak,es a legkisebb izomrangast is eszreveszik.statisztikat keszit,es abbol szamolja ki az idealis wakeup-ot. az iphone csak a G-senzorral es a touchscreenen keresztul erzekel.van olyan progi is,ami a mikrofonon keresztul hallgatja a szuszogasod intenzitasat ( )
errol jut eszembe.ma bemegyek a kismama boltba,mondom olyan kismamaparnat akarok,v mit.mosolyog az elado,egybol latszik a tekinteten, na megint egy tipikus apukajelolt,aki csak megcsinalni tudja a gyereket,de mast nem.elkezdi magyarazni,h mi van.ez erre jo,az arra,amaz meg amarra.en meg vagtam az ertelmes arcot.bar sztem nem sikerult ertelmeset,mert a ficko arcan egyre szelesebb vigyor volt.aztan megadta a kegyelemdofest.azt mondja milyen szinut ker.raneztem azzal az arccal,mint mikor asszony macskaja nezett ra a horcsogomre (=a macska halalra remult,es elszaladt,pedig a horim ketrecbe volt
http://www.idokep.hu/radar