Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helyes! Húzzál bele,kell az a jogsi!
Jövőhéten mehetek vezetni. Szerdán kapok fizut tegnap előtt helyett nem baj legalább haladunk ezzel is.
Szegény motorom! Már azt sem tudom hogy néz ki.
Az hogy 2mm-rel vastagabb a szár csak hab a tortán, de nem oszt nem szoroz. Egyébként a villa nyak simán belemegy, a csapágyazás ugyan az.
A fék szinte biztos hogy jó a fordított telóhoz is
Sziasztok! Olyan jégeső volt,és felhőszakadás.
Már most is fontolgatom hogy visszaszerelem a hasalósat úgy valahogy jobban tetszett
nem azért,
meredekebb a villaszög, közelebb van a nyakhoz a szár, más az ütközőpont, és szélső helyzetben be fog érni a villa szára a hűtőbe.
Tudom mit jelent az afrodiziákum.
Akkor inkább szimeringcsere fél évenként
Emre megmondja.
De én azért megkérdezném bvargát hogy tényleg annyira jó-e.
Azt ugye tudod hogy akkor megint barkácsolhatod át a kormánytartót a villahíd miatt?
Még átnézem még 1x mert volt már olyan hogy sokat állt és izzadt de ha mentem vele elmúlt
Ja igen felül vastagabb és nem fordul úgy
A micsodát hallottam az valami afrikai törzs?
Nem lesz jó bele
De ha mindenáron ezt akarod lehet lesz egy jó állapotú 43-as első telóm eladó mindenestül, azaz alsó-felső híddal kormánycsutkákkal.
sehogy, csak közölte mit fog csinálni ha végzett az eperrel
(az afrodiziákum kifejezést ugye már hallottad )
Na szerelhetek megint bal oldali teló szimeringem elszállt az állásba . Faszomat most már veszek 1 fordított fzr telót előre. Ábrus a fordítottra jó a féknyergem vagy azt is kell vennem.
És ez most hogy jön ide?
És amikor hozta melltartó sem volt rajta.
Sziasztok! Én nem tüntem el csak néha van időm forumozni. Meg hát az fzr-t sem használom . Pedig ideje lenne már. Csak hát elment a kedvem mióta 1 óra szenvedés árán lehet beindítani.
pár órája nem látszott a Mecsek, olyan felhők voltak+ eső

most meg süt a Nap ezerrel
Asszony hozta éppen. És hideg.