Ma végre el tudtam menni motorozni, de kicsit rövidre sikerült (32.3km), mert hatalmas vihar érkezett, jéggel, széllel és esővel.
Legalább arra elég volt, hogy teszteljem az új bukóm... 150 felett eléggé zajos , azonban a bukón belül nem lehetett szelet érezni. A szemüveg is király
Szia!Hát,remélem az 1 %-ba sikerül kerülnöm...
A manualt megköszönném nagyon,mert tényleg gyenge a japánom...
A járgány Balatonalmádiban van,én veszprémi vagyok.Jövőhéten kezdem el az A-s jogsit.Eddig tuning simsonokkal jártam... Ha minden jól megy,a nyár végére össze is állhat a vas,aztán lehet próbálgatni.Az előző gazdája kb. 6-700 km-t rakott a hengerekbe,így még jóformán bejáratós a kicsike...
Még új vagyok a fórumon,hogyan tudok rád írni?
Az én email címem:
csurgai.gabesz@gmail.com
Szia Bean dobj egy mélt, küldök angol manuált. Nekem is 250-esem van nagyon igaz amit ábrus mondott, de ha valóban így van ahogy mondod - már pedig mért ne lenne - akkor nagyon nem tudsz mellényúlni. A zsebbenyúlós részét meg tudom igazolni, nekem már lassan R1 árba van a kicsi de azért imádom. Merre fele laksz?
Előre is köszi a segítséget,nagyon valószínű,hogy élni fogok vele!
Azért,ha tudod küld át légyszíves a manualt.
Azért mondom,hogy nem vészes a motor,mert már a műhelyünkben van augusztus óta.Az előző gazdája kicserélte a hengereket,gyűrűket,a szívócsonkokat,gyertyákat,féket,láncot.Aztán elfogyott a pénze.Jelenleg kosárban van a vas,így volt időm átnézegetni,hogy mi az ami kell majd hozzá.Amikor beindítottuk,nem zörgött,csattogott,szép hangja volt,így valószínüleg csapágyas sem lesz,de még széthúzzuk azt is.Persze távolról sem tökéletes,nagyon sok apróság van,ami inkább időrabló és bosszantó probléma,nem komoly dolog.Jelenleg a legnagyobb gondja a fényezés,mert a gazdája a garázsban tartotta az idomokat,pofával lefelé...
Szóval így az egészért 80000 ft-ot alkudtam ki.
Szerintem ez még így is megéri!
De majd meglátjuk,hogy hogyan alakul.Első nagymotor lesz,tanulni szeretnék vele.
szóval, ahogy itt elnézem a kommenteket, meg ahogy elnézem a motoromat, az fzr 600-1000 , az viszonylag könnyen javitható, akár házilag is! meg sztem nem rossz motor, ahoz képest, hogy majdnem 20 éves, igazam van vajon?:D
És hogy nekem mindig igazam van és én vagyok a legokosabb azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy az enyém volt itt a fórumon az 50e. és a 100e. h.sz is. Ez azért csak jelent valamit nem?
Pedig muszáj lesz gyakorolni mert nincs másik!
Ne értsd félre nem ellened, vagy a motor ellen drukkolok, csak Ádám 250-esétől eltekintve (ami nagyon durván drága volt amikor vette) elég rosszak a tapasztalatok a belpiacosokkal mivel nem fiatal motorokról van szó. 600/1000-hez van minden, (dokumentáció, új vagy bontott alkatrész és elég sok tapasztalat) de ezeknél ez nem ennyire természetes.
Aki nem tudja otthon saját maga javítani ezeket a gépeket az vagy rendszeresen küzd valamilyen problémával (működik, csak ez vagy az miért ilyen vagy olyan és most épp azt csinálja hogy...... de olyankor meg.....) vagy szervizbe hordja és rendszeresen otthagy egy rakás pénzt. (és még akkor sem biztos hogy jó)
Ez a: "megveszem mert olcsón van és csak ez vagy az kell hozzá és jó is lesz" teória nagyon jól hangzik de itt nálam nagyon sok ember megfordult már aki így vett motort és többet nem tenné, valamint pár éve itt vagyok már a fórumon és ezalatt igen sokat gépeltem ide hasonló okokból kifolyólag.
Egy biztos: én a kevéske kis tapasztalatommal csak olyat vennék meg ilyen és hasonló gépekből amit átnéztem-átnézettem hozzáértővel-kipróbáltam és HIBÁTLANUL működik.
A "csak ezt vagy azt kell beállítani/kicserélni és jó is lesz" szöveg nagyon ismerős de az esetek 99%-ában nem teljesen igaz és az 1% pedig mindig valaki más szokott lenni, nem mi.
Általában az eladók tökéletesen tisztában vannak azzal hogy miért eladó az épp akciósan kínált motor.
Amit itt leírtam az természetesen nem csak az FZR 250-re vonatkozik. Ha gond van akkor természetesen segítünk szívesen ha tudunk.
De ha megveszed, őszintén kívánom hogy ne legyen igazam.
köszi , hát igen cr9e volt bennne, ugyanolyat rendeltem, lehet még a gyári van benne :D:D lelakott állapotú,az előző gazdája azt sem tudta hol van az olajleengedő csavarja :) így vettem, de a motorja eddig jó! hát , a motor az hajtva van mint az atom :) úgyhogy szerintem kivan kormolva! akkor így megyek majd sorba ahogy leirtad, ha nem javul a helyzet! köszi
Lehet gyertyáktól,vagy rossz keverékképzés,eldugult karbi,fúvókák,rossz benzinszint,esetleg szelephézag.Kezd gyertyacserével,CR9E a gyárija,de ha nem volt intenzíven pörgetve,akkor hajlamos bekormozódni hosszabb távon.Én csak laza túratempóban hajtom,8000-fölé nem pörgetem,ezért CR8E-t raktam bele.
Ha az AC-pumpa nem nyom rendesen,kihagy,akkor is lehet benzinhiányod,attól is dadoghat.
Sziasztok, van egy fzr 600 asom, és olyanokat csinál, hogy néha 3 hengerezik! de csak magas fordulaton! meg dadog is néha! Na most a kérdésem az lenne, hogy a gyertyák miatt ezt csinálhatja ? az egyik gyertyát kivettem, hát elég szarul néz ki! meg valószínüleg az előző tulaj tuti nem cserélt benne! már megrendeltem az új gyertyákat! szerintetek ez lehet probléma ? a másik kérdésem , az AC-pumpa lenne! Egy kicsit furcsa hangja van, kattog meg ilyenek, azt fel lehet újitani, vagy kuka ? köszönöm a válaszokat előre is, sziasztok
Legalább arra elég volt, hogy teszteljem az új bukóm... 150 felett eléggé zajos
A manualt megköszönném nagyon,mert tényleg gyenge a japánom...
A járgány Balatonalmádiban van,én veszprémi vagyok.Jövőhéten kezdem el az A-s jogsit.Eddig tuning simsonokkal jártam...
Még új vagyok a fórumon,hogyan tudok rád írni?
Az én email címem:
csurgai.gabesz@gmail.com
Ezer hála és köszönet!
Azért,ha tudod küld át légyszíves a manualt.
Azért mondom,hogy nem vészes a motor,mert már a műhelyünkben van augusztus óta.Az előző gazdája kicserélte a hengereket,gyűrűket,a szívócsonkokat,gyertyákat,féket,láncot.Aztán elfogyott a pénze.Jelenleg kosárban van a vas,így volt időm átnézegetni,hogy mi az ami kell majd hozzá.Amikor beindítottuk,nem zörgött,csattogott,szép hangja volt,így valószínüleg csapágyas sem lesz,de még széthúzzuk azt is.Persze távolról sem tökéletes,nagyon sok apróság van,ami inkább időrabló és bosszantó probléma,nem komoly dolog.Jelenleg a legnagyobb gondja a fényezés,mert a gazdája a garázsban tartotta az idomokat,pofával lefelé...
Szóval így az egészért 80000 ft-ot alkudtam ki.
Szerintem ez még így is megéri!
De majd meglátjuk,hogy hogyan alakul.Első nagymotor lesz,tanulni szeretnék vele.
Ne értsd félre nem ellened, vagy a motor ellen drukkolok, csak Ádám 250-esétől eltekintve (ami nagyon durván drága volt amikor vette) elég rosszak a tapasztalatok a belpiacosokkal mivel nem fiatal motorokról van szó. 600/1000-hez van minden, (dokumentáció, új vagy bontott alkatrész és elég sok tapasztalat) de ezeknél ez nem ennyire természetes.
Aki nem tudja otthon saját maga javítani ezeket a gépeket az vagy rendszeresen küzd valamilyen problémával (működik, csak ez vagy az miért ilyen vagy olyan és most épp azt csinálja hogy...... de olyankor meg.....) vagy szervizbe hordja és rendszeresen otthagy egy rakás pénzt. (és még akkor sem biztos hogy jó)
Ez a: "megveszem mert olcsón van és csak ez vagy az kell hozzá és jó is lesz" teória nagyon jól hangzik de itt nálam nagyon sok ember megfordult már aki így vett motort és többet nem tenné, valamint pár éve itt vagyok már a fórumon és ezalatt igen sokat gépeltem ide hasonló okokból kifolyólag.
Egy biztos: én a kevéske kis tapasztalatommal csak olyat vennék meg ilyen és hasonló gépekből amit átnéztem-átnézettem hozzáértővel-kipróbáltam és HIBÁTLANUL működik.
A "csak ezt vagy azt kell beállítani/kicserélni és jó is lesz" szöveg nagyon ismerős de az esetek 99%-ában nem teljesen igaz és az 1% pedig mindig valaki más szokott lenni, nem mi.
Általában az eladók tökéletesen tisztában vannak azzal hogy miért eladó az épp akciósan kínált motor.
Amit itt leírtam az természetesen nem csak az FZR 250-re vonatkozik. Ha gond van akkor természetesen segítünk szívesen ha tudunk.
De ha megveszed, őszintén kívánom hogy ne legyen igazam.
Ha az AC-pumpa nem nyom rendesen,kihagy,akkor is lehet benzinhiányod,attól is dadoghat.
Ide küldheted:
csurgai.gabesz@gmail.com