Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem esik, szép csendes őszi idő van.
Nem baj csövi most nem tud elindulni motorozni mert ott szakad
Közbe rájöttem rajtatok kívül nincs is haverom
Valami köcsög motorosok ilyen yamahájuk van vagy mi .
Nem mert nincs kedvem hanem mert nincs kedvem felmenni részegedni a sok hülye közé azt itt is lehet és tuti nem verik szét a pofámat mert erősre ittam magam
Ja és hátsó fékkel és motorfékkel most nem ér érvelni . .
fasza haverjaid lehetnek
Lefordítom neked motoros nyelvre.
1.ha rángatod a gázt te adsz parancsot a motornak menjen, és ha hanyattbaszod magad akkor a te hibád és nem a motoré mert minek rángatod mikor nem a tököd. Ugye adott a csaj 1 all parancsot a saját hibájából a fészbúk csak teljesítette.
2. Ha már meguntad a rángatást és a hanyatvágódást húzod a féket és nem működik (pedig elindúltál még igen) és most pofára vágod magad na az már a motor hibája mert te adtál 1 fék parancsot az meg az ő hibájából nem működött. Azaz ha a csaj csak az ismerőseinek küldte volna el és a fészbúk a programhiba miatt mindenkinek elküldi na akkor a fészbúk a hibás. remélem érthető voltam
De akkor se a fészbúk tehet róla hanem a hülye picsaaaaaaaaaa
Én ha havertól kapok meghívót akkor se megyek el
Mert ha te kapsz egy vadidegentől meghívót valahova akkor te is azonnal indulsz?

gratulálok
Fúú a nagy melegre való tekintettel mindjárt sziszentek 1 folyékony zsömlét
Ez velem nem történhet meg meghívtam pár haverom szülinapomra fészbúkon és nem jött senki
Erről nem a fészbúk tehet hanem a hülye picsa
Majdnem.
Házilag is javítható megfelelő szaktudás (négyütemű motorkerékpár technika és konstrukció ismerete) valamint megfelelő szerszámozottság (nyomatékkulcs és nyomatéktáblázat valamint pár típusspecifikus célszerszám megléte alapfeltétel!)
Ez már nem Simson-MZ kategória, egy rossz mozdulattal több tízezres kárt lehet okozni javítás közben és ami a legfontosabb: ezek 100-140Le-s és 200 feletti tempóra képes gépek, nem lehet félvállról venni a karbantartásukat!
Nagyon köszi,minden infó jól jön!
A Wtcc hangját nem hallom mert most értem vissza és már vége az időmérőnek. De a forma nemtominek jó a hangja tiszta f1 és a maseratiknak is jó hangjuk van azokat hallottam tegnap
milyennek tünik a VTCC futam hangra vagy akkármire érzékeltél belöle valami jót? Gondolkodom ne e felnézzek rá holnap
Istenem amatőrök
a típus azonos jelenleg szerintem a tökugyanaz szinonímája kell legyen.
Hiába raktam volna én bele egy erősebb blokkot.
azzal nem érek semmit.
azért még mindig nem vagyok benne 1000 %-ig biztos, hogy menni fog.
bízom benne, hogy egy is pénz és minden megoldható.
végül is, csak típus azonosnak kell lennie dobok egyet én is a kicsibe
megoldom max lefaragok egy kicsit belole...
háát.oszt az csak úgy bele menne ?