Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert holnap technikai sportok vannak a tvbe wtcc motogp
Hű! Akkor szép karcsú gyerek leszel. Ez nagyon durva diéta lesz.
Miért csak hétfőn?Az én véleményem az ,ha valaki elhatároz v.mit ne szabjon határidőket mert az mindig csak kifogásokat fog szülni a jövőben is.Még nincs olyan késő,hogy ne tudnál ma is felfutni párszor a harmadikra.De azért sok sikert,nekem mindig nagyon szimpatikus,ha valaki sportol és egészségesebben akar élni,úgyhogy hajrá!
Hát erre a Gyulánk ad majd választ elvileg de ne légy ideges mert lehet csak hétfőn tud válaszolni.
Az biztos is a kajapénzem is a benzinre költöm majd
Hellosztok!

Szerintetek a 89-es 3HJ jelzésű 600-as jeladója jó lenne az én 90-es 3HE -jelzésü mocimba?Vagy valaki tudja,hogy mekkora lehet Ohmmikusan a jeladó?Mert ha végül is az stimmel akkor jónak kéne lennie.
Ha meglesz akkor majd úgy kell lelökni a Fréziről.
Hétfőtől keményen nekiállok edzeni gyors séta és megnézem sokxor hogy fent vagyok e a harmadik emeleten
röviden júli eleje kézbe
1 rutin az a 13ával kezdődő hét utána forgalom és közbe 1 elsősegély a jogsi a mostani hétfőtől számítva 3 hét múlva meglesz ha nem vágnak meg a forgalmi vizsga utáni 4. munkanapon kell bemenni a közl felügyeletre a papírért és önkori ami kb 2 hét. júli eleje közepe de az még nyár
Rutin vizsga után még mennyi időbe telik a jogsi megléte?
Ezeknél igen de megkérdezem majd mert pl lehet hogy átrakják keddre.
Mingyá megsasolom a honlapot
Három hete be sem indítottam. Egy héttel a tali után motoroztam utoljára.17.-én lesz az utolsó vizsgám majd utána megpróbálom bepótolni.
Csak hétfőn van vizsga?
Képzeld rábasztam megint a jogsival. Ugye jövőhéten megyek vezetni utána való hétfőn megyek vizsgázni rutinból azaz nem megyek mert pünkösd hétfő 13án mondjuk nem baj mert a 13 at utálom
De mingyá vége és szünet van
Motor kész?
Mázlid van elkerült szóltam hogy arra most ne essen
Tudod hivatásos viharvadász lettem 1ik szemem a radaron figyel
Sajnos nagyon ritkán tudok mostanában benézni ide.Sok a tanulni valóm,kedden mechanika szigorlat .
Akkor mingyá fog
Fábi Úr! Mi újság, mi újság?