Miért csak hétfőn?Az én véleményem az ,ha valaki elhatároz v.mit ne szabjon határidőket mert az mindig csak kifogásokat fog szülni a jövőben is.Még nincs olyan késő,hogy ne tudnál ma is felfutni párszor a harmadikra.De azért sok sikert,nekem mindig nagyon szimpatikus,ha valaki sportol és egészségesebben akar élni,úgyhogy hajrá!
Szerintetek a 89-es 3HJ jelzésű 600-as jeladója jó lenne az én 90-es 3HE -jelzésü mocimba?Vagy valaki tudja,hogy mekkora lehet Ohmmikusan a jeladó?Mert ha végül is az stimmel akkor jónak kéne lennie.
1 rutin az a 13ával kezdődő hét utána forgalom és közbe 1 elsősegély a jogsi a mostani hétfőtől számítva 3 hét múlva meglesz ha nem vágnak meg a forgalmi vizsga utáni 4. munkanapon kell bemenni a közl felügyeletre a papírért és önkori ami kb 2 hét. júli eleje közepe de az még nyár
Képzeld rábasztam megint a jogsival. Ugye jövőhéten megyek vezetni utána való hétfőn megyek vizsgázni rutinból azaz nem megyek mert pünkösd hétfő 13án mondjuk nem baj mert a 13 at utálom
Szerintetek a 89-es 3HJ jelzésű 600-as jeladója jó lenne az én 90-es 3HE -jelzésü mocimba?Vagy valaki tudja,hogy mekkora lehet Ohmmikusan a jeladó?Mert ha végül is az stimmel akkor jónak kéne lennie.
Mingyá megsasolom a honlapot