Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szassz
Lacinak . . . .
Üdv Urak
Nekem még alagsorom sincs
Nem nekem kell a szivattyú
Vazze neked alaksori medencéd van?
Dehogy is a pincéből kiszívatni a vizet mert beázott
Á nagyon köszike! Isten király vagy!Konkrétan erre voltam kíváncsi!Sajnos a rázáson már túl vagyok sőt a teknő kocogtatáson is. Úgy ,hogy sajna szerintem bontás lesz és takarítás rosszabb esetben csere ,de ahhoz le kell vennem a kipufogót.
Locsolni akarsz?
Kerti szivattyúk általában 6-8 méter szívási mélységet tudnak szabad(talajszinti) kifolyással,néhány bar nyomással.A szállítási mennyiség kúttól is függ.
A szívási mélységtől,és emelési magasságtól.Ha ráfolyással szív,és mindjárt mellette kifolyik,akkor nyomja maximális nyomással a legtöbbet,minél mélyebbről kell szívnia,vagy minél magasabbra kell nyomnia,annál kevesebbet szállít.
típus?
Ért valaki a kerti szivattyúkhoz? Mi a fax az, hogy szállítási mennyiség 15-50l? mitől függ, hogy mennyi? Egyformán forog, és vízbe lóg...
Ez ugyan a 600-as rajza,de ilyen rendszerű az is.Az olajszint kapcsoló egy úszó,rajta mágnes,és egy reed mágneses kapcsolóból áll(22-es rajzon),ha lecsökken a szint az úszón levő mágnes bekapcsolja a reed kapcsolót,az meg testet ad a (21-es)olajlámpának.Öreg motornál gyakori hiba hogy a váltó alján levő olajsárba leragad az úszó hiába van benne olaj.Indításkor a start kapcsoló is ad testet a lámpának,ez a teszt funkció.Javaslom ha van benne olaj,menj vele egy kört,kicsit jól rázasd meg ha így sem jön fel az úszó,akkor ki kell bontanod,mert az is lehet, kilyukadt.
Abba áramnak kell lennie mert a blokk adja a testet.
Hogy belül mi az elve nemtom mert nem szedtem még azt szét.
Hali hó srácok!Megint tanácstalan vagyok.Ismét kivillant az olaj lámpám (elfelejtettem nézni az ablakot ) mondom nó problem töltünk bele.Fel öntöm az optimumig semmi változás világit megint mondom még adunk neki ,de semmi ugyan úgy világít.Végül mondom ledobom az olajat és pont annyit öntök neki amennyi kell bele de semmi változás, ugyan úgy világít az a szar.Kábel kimérve nincs zárlat ha hoz ,hogy a jeladóhoz hozzájussak meg le kell venni a kipu rendszert van esetleg valakinek javaslata ,vagy tapasztalata.Esetleg ha valaki megtudja írni az működési elvét azt is megköszönném mert ez a szar nem testet kapcsol.Mert legalább is az enyémen ami egy szem vezeték megy le abban áramot mértem lehet az a baj ? Előre is köszi a segítséget!
Szia! Küggyé telszámot!
Én is tudom, milyen az, 3havonta, me 18 éve vagyok házas

Csak viccőtem, de miattad aggódom - nem viszitek túlzásba?
Emre remélem nem lett jetski a motorodból
teljesen igazad van.adj neki!
mennyé küggyé
de hova?