Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Várjál még vele. Nem tudom még, a másikat megnézetem. Ha a javítás horror,akkor visszatérünk rá.
Hál istennek a megszokás nem lesz a forgalmin mert életembe nem jártam még arra
45 perc navigálás után full akkuval kezdve jelezte, hogy kezd ko lenni.
visszaemlékezve arra mikor ilyet használtam telóként.
szerintem aktív telefonálás mellett 2 nap lehet az akku.
ha komolyan érdekel átrakom a kártyám próbából.
Sajnos a hiába magolod be a tankönyvet,az utca már nem elmélet.Engem azért húzott meg elsőre,mert felújítás miatt átrendezték a forgalmat,én megszokásból megálltam ott,ahol akkor éppen nem kellett volna.Szóval az utcán majd figyelj ezerrel!
tudod az a gond velem hogy lusta vagyok tanulni de mikor szorul a hurok akkor átváltok zsenivé. Állt iskola nemtom hanyadik osztály himnusz összes versszaka mondta tanárnő menjek ki és feleljek. Én kimentem és visszaültem mert lusta voltam megtanulni és leszartam. Év vége volt és mondta ad még 1 esélyt ha megtanulom az első 4versszakot szünetbe nem buktat meg. Szünetbe 5re megtanultam a 8 versszakot 10 perc alatt.
nekem jobban, mint a másik az LG, mert a bunkó nagy kezemmel nemtoom kezelni a sima érintős telókat, de ennek van stilus- a (ceruza).
egyébként akinek előtte csak sima gombos mobilja volt szokatlan lenne, az tuti.
ja, ennek is megvan a betegsége, mint az összes ilyennek
a kis gumi ami a mem kártyát takarja nincs meg.
asszem valahol van hozzá egy headset is tán.
De az nem most volt Sanyi!Én kétszer vizsgáztam rutinból,meg forgalmiból is,mert elsőre mindkettőnél női vizsgabiztost fogtam ki.Na akkor a nők iránti szimpátiám mélyponton volt!
engemse.
Telóként normálisan használható?
akku: tökömtudja.
wifi: szerintem nem , de google a barátod.
nekem most épp korlátozza a Voda a sávszélességem, nincs lelki erőm ülni mellette míg keres, meg órákig tölti a lapokat.
Engem nem húztak el.
Mivel én nem szeretem a szeszt,részedről tárgytalan.Az én tapasztalatom szerint elsőre valamiből biztos elhúzzák az embert,de ha neked sikerül,megkapod! .
Wifi van benne? Akksi mit bír?
ja, 9 pénz
Mitac Mio Digiwalker A701 GPS+PDA+GSM (műholdas helymeghatározás, kézi számitógép, mobil telefon) 2 Gb-os memória kártya IGO 8-al, bőrtok, autós töltő (+számítógépről is tölthető), szép állapotban
Csak volt
Upsz, panda kinyírta
Van a crak, de akkor is kéri
hámán bocs, de tőled a szoftver.
Feri utána kérdezte is.
key nem kell hozzá?
aztat már nemtoom válaszoltál-e neki.
max. az angol soft- torrent fájlját tudom neked átdobni. . .
Key nélkül nem megy
LG GS290 Cookie Fresh mobil
Szép, szinte új állapotú 6 hónapos , így még 6 hó gar., t-mobil függő. Minden gyári tartozékával
9500 píz
fontos !
légzsákot ne baszogasd !
ja, és referálj majd arról a progiról amit letöltöttél, és ide adtad nekünk is.
Nem azt mondtad ha elsőre átmegyek kapok 10 sört. rólam nem volt szó hogy perkálnom kell.
Thomas Qferi,
Kéne a key A scanmasterhez
kösz, most megnyugodtam