te mit dolgozol,mert amit edig mseltel,mar vagy 6 szakma. kezdted a szobafestessel,aztan mar vakolas,nyilaszarok, hazbontas,most terkoepites. inkabb ugy kerdezem,mit nem vallalsZ?
nincs leirva az nfo fajlba?nem vagyok otthon,most nem tudok igy hirtelen ranezni. tegnap este meg 3 honap utan vegre egyutt voltam asszonnyal,bocs,h nem vettelek fel
Írtam, hogy ázik benne az új sav, a regenerálóm meg tegnap este került vissza Pestrű (nagyon rákaptak, pedig már csináltunk nekik kettőt)
Maga a művelet +van fél óra alatt, akkor kiderül, GW-be megy-e, vagy a veszélyes hulla tárolóba.
Tomi, el kell keserítselek, a teszkós aszú nem fog elállni 18 évig. Olyat, ami eláll, meg nem fox venni, mert az kb. 20k/félliter, de szobahőmérsékleten tárolva az is necces.
ÁÁÁ nme miatad Csak volt szó hogy jő a hétvégére azt most olvasgasa Ne törödj semmivel Ilyenek a nők Itt minden van csak nem a mostani hétvégén. Most ilyen Főzős fürdös mindenakármi vendéges csak nem olyanos
Erre lehet hogy megyek, de itt többnyire veterán motor alkatrészek vannak...
Maga a művelet +van fél óra alatt, akkor kiderül, GW-be megy-e, vagy a veszélyes hulla tárolóba.
De attól még az ital lehet jó...