Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy augusztus 20-at hajazo lenduletes tuzijatekkal atadta magat az enyeszetnek. nyugodjek bekeben.az akksi meg toltodik
d
te mit dolgozol,mert amit edig mseltel,mar vagy 6 szakma. kezdted a szobafestessel,aztan mar vakolas,nyilaszarok, hazbontas,most terkoepites. inkabb ugy kerdezem,mit nem vallalsZ?
hazaert a kabelem a driverrel egyutt,ha gondolod... meg azo na CDn van egy alap VAG-COM progi is,en azzal teszteltem.
na ne arcoskodjunk kérem!
nincs leirva az nfo fajlba?nem vagyok otthon,most nem tudok igy hirtelen ranezni. tegnap este meg 3 honap utan vegre egyutt voltam asszonnyal,bocs,h nem vettelek fel
milyen key?miaza a scanmaster? amit te linkeltel be?
szasztok urak! helyzet? itt szakad az eső ezerrel.
lehet, de inkább ez mint Alsóörs
Túradoboz Nem Goldwingé, de olyasmiféle házi gyátmány....
es miert ellenkezel?
Jó reggelt.
Erre lehet hogy megyek, de itt többnyire veterán motor alkatrészek vannak...
Írtam, hogy ázik benne az új sav, a regenerálóm meg tegnap este került vissza Pestrű (nagyon rákaptak, pedig már csináltunk nekik kettőt)
Maga a művelet +van fél óra alatt, akkor kiderül, GW-be megy-e, vagy a veszélyes hulla tárolóba.
Tomi, el kell keserítselek, a teszkós aszú nem fog elállni 18 évig. Olyat, ami eláll, meg nem fox venni, mert az kb. 20k/félliter, de szobahőmérsékleten tárolva az is necces.
Zsóti, waze, édes veresbor nem létezik, hiába tanítalak? (csak a portói, de az most nem jáccik)
De attól még az ital lehet jó...
Atomvillanást láttak szeged környékén
jó reggelt
. .ment a mail .
Lehet már meg sincs
Mennem kék de gyorsan . . . .
Tudja valaki hogy mi lett az akksimmal? mlas nagyon hallgat.
Én még délutános leszek de az asszony itthon lesz.
ÁÁÁ nme miatad Csak volt szó hogy jő a hétvégére azt most olvasgasa Ne törödj semmivel Ilyenek a nők Itt minden van csak nem a mostani hétvégén. Most ilyen Főzős fürdös mindenakármi vendéges csak nem olyanos