Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mentem du-ra.
R0b33-nak meg mailt kéne küldenem.
Holnap megyek asztalt ráborítani a K&H-s faszira akinél a biztosítást kötöttem. Mikor kötöttem kérdeztem hogy hogy a faszba lehet egy Goldwing nem túramotor, erre mondta hogy nincs a listán, csak BMW és HD-ra lehet tehát nem jár a -10%. Erre én:b+azany.d akkor mindegy, ha nincs akkor nincs.
Most jött meg a csekk, mondom csak felhívom azért a pesti ügyfélszolgálatot hogy mi van ezzel mert nem tetszik a dolog. (6.624Ft az éves díj de hát akkor is)
Mondom a nőnek hogy mi van, kis türelmet kér majd közli hogy sajnos mivel elfogadtam és aláírtam a szerződést így most már nem lehet felvezetni rá a kedvezményt és nagyon sajnálják.
Mondom ez világos, és akkor most mit fogunk tenni?
Hát esetleg írásban nyilatkozhatok és beadhatom a megfelelő jogi úton hozzájuk de nem tudja megítélni a kimenetelét úgyhogy nem biztos hogy érdemes.
Erre mondtam hogy holnap kurvára kibaszottul biztosan számíthat a megkeresésemre a kollégája a dunaújvárosi fiókban hogy korrigáljuk ezt a kis malőrt hogy konkrétan átbasztak a szerződéskötésnél.
1 nem tudom leszállítani most 2 lehet zsákbamacska 3 ha tvt veszek akkor már laposatt
itt van pl ez:http://elektronika.vatera.hu/t...
szulemeknel nekem is ilyen van.kivaloan megy a UPC belterijevel. nincs minimalar,sztem bekinalod 5-ert mar viheted is. a fonokoddel meg kihozatod BProl
miert ne mveszel vateran egy hasznalt 55centis tv-t 5000-ert? nem egyszerubb es olcsobb?
annyi az igényem hogy a kurva műholdnak a178 csatornáját tudjam nézni a monitoromon hogy ne keljen 20-30e tv-t vennem.
azt azert hozzatennem,h nem az adam altal belinkelt USB stickre kell gondolni kulsos TVtuner kartya eseten. viszont ha nincs nagy igenyed,csak tvnezes,lehet az az usbs a legcelszerubb valasztas,mert olcso,igenytelen,stb.csak egyeztetni kel la kivezeteseket,es ami a legfontosabb,h van-e drivere win7-hez! millio tuner van max xp driverrrel,ezt nagyon nezdd meg! nekem van meg valaho la szekreny melyen olyan,amihez csak 98-as driver van
nem nagyon vagoyk otthon TV tunerben,de en ha vennek,kulsot vennek.elviekben annak vannak mar olyan kivezetesei,amit akar csak a monitorra is eleg rakotni. na meg persze nem sokkal dragabb,mint a belso,nem hasznalja a gep eroforrasait,stb.
Kéne olyan olcsó belső tv tuner kártya. a lényeg rá tudjam dugni a műholdvevő dekóderét kimenetei a dekódernek scart. rf. spdif. rca.
tudsz 1-2 tippet adni
egyebirant,akinek kell, van egy olyan eszkozom,ami kepes a mobilnetet szetosztani wifin keresztul. vadi uj,a srac keves penzt ker erte.
egesz pontosan ilyen, csak ennel joval olscobb:
http://szamitastechnika.vatera...

csak huawei modemekkel kompatibilis! de ugy tudom,szinte minden mobilszoglaltato azt hasznalja.
3 honapig tartott az allamvizsgaidoszak.addig naponta 1 max 2 orat talalkoztunk.most vegre vege van,es tegnap egyutt toltottunk kb 12 orat egyhuzamban. mar kellett:) igy mar asszem ertheto. amikor a te idomjaid inteztem,akkor volt az az 1-2 ora.
Írtad, csak azt hittem hogy azóta már beterítették a darabjai a garázst.
3 hónap? Akkor is erre hivatkoztál amikor nekem intézted az idomokat, az meg nem 3 hónapja volt. Nem vagy te egy kicsit hazudós?
. Eső van?
Az biztos! Úgy berúgsz tőle mint az állat,és a legkisebb bajod az orrfolyás,és a nátha lesz.
nem kell itt a vajákosság holnapra rendbe leszek talán
forralt bor + paprika pálinka és 1 óra 2 takaró alatt.az rendbe tesz majd.
vagyok 10 perce elkezdett folyni az orrom és nem vagyok valami szuperül.
az igaz.
azt nem mondtam,h nem volt semmi 3 honap alatt,hanem azt,h tegnap egyutt voltunk csak azert megis mas,h elfon 1-2 oracskara,v ott is alszik
én is tudom míg nem laktunk együtt a párommal addig csupán 70km választott el bennünk.7végente taliztunk ha tudtunk és hát akkor sem mindig lehetett...
majd meg tudnad milyen az,h kapcsolatban maganyos vagy. de vegre vege,letette az osszes allamvizsgat,most mar neha latni is fogom