http://www.pure-2-stroke-spiri...
Ez az eredeti.
Igazad van de azon az oldalon valami nem klappol.Nem létezik,hogy az ami a garázsban áll ill a gyári service manual is téved és az általad be linkelt oldal a valós!
Nem kérdezösködnék 298-as tárcsa után csak azért mert na!
- Teri vagyok, 15 éve használok Calgon-t, ami eddig 876.545 Ft-ba került!
- Juli vagyok, szarok én a Calgonra, inkább 3 évenként 4500 Ft-ért veszek egy új fűtőszálat.
DE nem az enyémen a dupla tárcsások 298-asal vannak szerelve a service manualban szintén ez a méret van megadva.A 320-as a régebbi egy tárcsásoké.pl:1986-1989ig 1989töl dupla tárcsás a 3ma1-töl 1996 ig a 3xv spr ig ami az utolsó tzr250-es.
A 298-as tárcs a 400rr sp 3tj6-osé.Most kersgéltem ki.
Nem azon a 2mm-en fog múlni.
Átmérő: külső 300 mm, belső 64 mm, furatok 6x8,5 mm.
Ez a 400-asé is meg a 600-asé is.
A Biker-World oldalán szétnézhetsz, ott vannak a méretek is.
TZR-en eredetileg 320-as volt, az meg ugyanaz mint az FZR 1000-é.
Helló!
Ugyan nem fzr-em van de remélem segit valaki már csak a yamaha kedvéért:Na:az 1990-es kiadásu tzr 250-esem elvileg az fzr 400rr elsö futómüvét kapta meg fékrendszerrel együtt.Mindkét tárcsára ráférne a csere de tzr-hez nem találok csak 320-ast az pedig nem jó.Nekem 298-as kell de csak az fzr 400-asét láttam ami 300-as kereken.Nem lenne itt valaki akivel tudnék egy kicsit komunikálni a 400-asok féktárcsájáról?Egy kép a gépemröl:
Ez tökéletesen érthető a kollégád részéről. Egy ilyen eseményen mindenképpen ott kell kell lenni hogy a saját szemével győződhessen meg hogy igen, tényleg ő volt és tényleg eltemették.
Egyébként én is jól kijövök az anyósommal: évente kb négy alkalommal találkozunk, pedig csak 8 km-re lakik.
Ezek pakisztáni kommandósok,és csak lábon lőtte,nem akarta megölni.Az persze más kérdés hogy ha nem vitték kórházba sürgősen,akkor elvérzett.Azt tudni kell,hogy az USA régóta támadja Pakisztánt a kábítószer csempészet ,megy az AL Kaida bújtatása miatt,néha muszáj nekik példát statuálni,még ha lényeges változás nem is lesz.Meg az öngyilkos merénylőktől ők is be vannak Sz*rv*!
Az öreg hogy megijed,majdnem elszalad!
link
http://www.nagyvas.hu/motorosb...
Ez az eredeti.
Igazad van de azon az oldalon valami nem klappol.Nem létezik,hogy az ami a garázsban áll ill a gyári service manual is téved és az általad be linkelt oldal a valós!
Nem kérdezösködnék 298-as tárcsa után csak azért mert na!
- Juli vagyok, szarok én a Calgonra, inkább 3 évenként 4500 Ft-ért veszek egy új fűtőszálat.
A 298-as tárcs a 400rr sp 3tj6-osé.Most kersgéltem ki.
Átmérő: külső 300 mm, belső 64 mm, furatok 6x8,5 mm.
Ez a 400-asé is meg a 600-asé is.
A Biker-World oldalán szétnézhetsz, ott vannak a méretek is.
TZR-en eredetileg 320-as volt, az meg ugyanaz mint az FZR 1000-é.
Ugyan nem fzr-em van de remélem segit valaki már csak a yamaha kedvéért:Na:az 1990-es kiadásu tzr 250-esem elvileg az fzr 400rr elsö futómüvét kapta meg fékrendszerrel együtt.Mindkét tárcsára ráférne a csere de tzr-hez nem találok csak 320-ast az pedig nem jó.Nekem 298-as kell de csak az fzr 400-asét láttam ami 300-as kereken.Nem lenne itt valaki akivel tudnék egy kicsit komunikálni a 400-asok féktárcsájáról?Egy kép a gépemröl:
Egyébként én is jól kijövök az anyósommal: évente kb négy alkalommal találkozunk, pedig csak 8 km-re lakik.
Az öreg majdnem infarktust kapott
Az öreg hogy megijed,majdnem elszalad!