Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1400-ast néztem ki
Pötyikém te ne ilyen kicsik felé kacsingass neked már az 1000való
király ez a gép teccős
De most akciósan megkapod darabját 34eftért cseh remekmű goldfren tárcsa
Találtam neked olcsó alkatrészt.

link
Tessék ne a tzr re keress rá hanem az fzr 400-600 tárcsára és hopp itt egy 600as tárcsa 298as cirka 50000/db.
http://www.nagyvas.hu/motorosb...
http://www.pure-2-stroke-spiri...
Ez az eredeti.
Igazad van de azon az oldalon valami nem klappol.Nem létezik,hogy az ami a garázsban áll ill a gyári service manual is téved és az általad be linkelt oldal a valós!
Nem kérdezösködnék 298-as tárcsa után csak azért mert na!
Jó pap is holtáig tanul.
- Teri vagyok, 15 éve használok Calgon-t, ami eddig 876.545 Ft-ba került!
- Juli vagyok, szarok én a Calgonra, inkább 3 évenként 4500 Ft-ért veszek egy új fűtőszálat.
DE nem az enyémen a dupla tárcsások 298-asal vannak szerelve a service manualban szintén ez a méret van megadva.A 320-as a régebbi egy tárcsásoké.pl:1986-1989ig 1989töl dupla tárcsás a 3ma1-töl 1996 ig a 3xv spr ig ami az utolsó tzr250-es.
A 298-as tárcs a 400rr sp 3tj6-osé.Most kersgéltem ki.
Nem azon a 2mm-en fog múlni.
Átmérő: külső 300 mm, belső 64 mm, furatok 6x8,5 mm.
Ez a 400-asé is meg a 600-asé is.
A Biker-World oldalán szétnézhetsz, ott vannak a méretek is.
TZR-en eredetileg 320-as volt, az meg ugyanaz mint az FZR 1000-é.
Helló!
Ugyan nem fzr-em van de remélem segit valaki már csak a yamaha kedvéért:Na:az 1990-es kiadásu tzr 250-esem elvileg az fzr 400rr elsö futómüvét kapta meg fékrendszerrel együtt.Mindkét tárcsára ráférne a csere de tzr-hez nem találok csak 320-ast az pedig nem jó.Nekem 298-as kell de csak az fzr 400-asét láttam ami 300-as kereken.Nem lenne itt valaki akivel tudnék egy kicsit komunikálni a 400-asok féktárcsájáról?Egy kép a gépemröl:
Akkor te is porhanyósan szereted!
Hát ez is valahogy így nézett ki mint itt a pakisztáni eset.
Ez tökéletesen érthető a kollégád részéről. Egy ilyen eseményen mindenképpen ott kell kell lenni hogy a saját szemével győződhessen meg hogy igen, tényleg ő volt és tényleg eltemették.
Egyébként én is jól kijövök az anyósommal: évente kb négy alkalommal találkozunk, pedig csak 8 km-re lakik.
Pl itthon
ilyen durvább helyeken, szerintem talán ennek lehet egyedül visszatartó ereje
De most könyörgöm nincs bilincs náluk vagy gyorskötöző vagy ott a puskatus jól nyakonbakkerolja 2x azt kussol.
Tény hogy jó beszopta.
Az öreg majdnem infarktust kapott
Amikor a piros kendőt megtalálták nála,akkor már tudták miféle!
ez valami rabló volt, aki fegyverrel rabolt ki két nőt nemrég volt az indexen
Ezek elég jól ungabungáznak Pupu!
Ezek pakisztáni kommandósok,és csak lábon lőtte,nem akarta megölni.Az persze más kérdés hogy ha nem vitték kórházba sürgősen,akkor elvérzett.Azt tudni kell,hogy az USA régóta támadja Pakisztánt a kábítószer csempészet ,megy az AL Kaida bújtatása miatt,néha muszáj nekik példát statuálni,még ha lényeges változás nem is lesz.Meg az öngyilkos merénylőktől ők is be vannak Sz*rv*!
Az öreg hogy megijed,majdnem elszalad!