Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ábrus nem találod ki ilyen motorról van a kép
Gyulám 1 olyan visszajelző sort nehéz összeeszkábálni?

Enyém márciusi
2 hónapos
Attól függ mennyire öreg. Ha felrakod most reggelre jó lesz. Nekem elég volt fél ó hogy beinduljon a motor utána már motorról töltöttem tovább.
1 napot mondtak a yakomoto-nál 1 héttel ezelőtt, ma felhívtam őket, nem is tud semmit a srác, majd csütörtökön érdeklődhetek!

mennyi idő alatt tölt fel egy akksi?
Most felhívtak a biker-world ből hogy igényt tartok e még a benzincsap felújítóra és elnézést de nem volt raktáron. 3 hete rendeltem el is felejtettem. Mondom aha kell még. Mondta a fószer jó reggel megkapom.
hmm hmm hmm eltüntették a barátaimat
ááááá majdnem megdöglöttem. Majdnem rámszakad kb 10kg gipszkarton és szigetelő gyapot ami át volt itatva vízzel kb 1 méteren múlt.
iwiw lavhanter próbáld ki
le vagyok döbbenve teljesen
viszont életem párja csak nincs meg
sztem ott csak azért van mindenki. . .
Örülök
Örülük ,hogy mindnekinek jó vot minden Én speciel már este 10 kor aludtam fáradt voltam mint a dög
.
mi mi mi?
Na szasztok! Bakker ost meg az eső végett ülök idebent Bár az is nagyon kéne csak pont most ÁÁÁÁÁ
Na 1 kis meló nemsoká vok.
A sorrend szabadon választott
Közbe utána olvastam és sehogy nem megy ezzel mert analógot kellett volna vennem megőrülök hülye öcsém mondta aki elvileg ért hozzá. De ezek szerint nem.
beraktad a gépbe, feltelepítetted a software-t, rádugod a coax-ot és megkeresed, hol jön be a monitoron a kép
Segítsetek tv-tunerbe aki ért hozzá.
Vettem 1 gigabyte GT-PS700 DVB-S tunert és rá akarom kötni a beltérimet koaxal de sehogy se akar összejönni a kép.
Szasztok itthon vok.
hétfőn elvileg rutin vizsga szombat 13tól addig vezetek amíg akarok azt mondta a csóka.
csak össze kell rakni..ja...pedig a moci király