Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dátum 2011. június 14. 0:45
tárgy Re: Re: Goldwing
küldő vipmail.hu

részletek elrejtése jún. 14. (2 napja)

Nézze én az Ebay.de-n néztem végig az árakat !
Fém tartó oldalsó dobozok-é volt 179 eu. én 90 eu.
Rendszámtáblatartó világítással 39eu. én 20 eu.
Felső doboz fém tartó nélkül volt139 eu. adom fém tartóval én 90eu.
Hát támla volt 89 eu.én 40 eu.
Felső doboz fém tartó volt 199 eu.én 100 eu.
Oldal dobozok voltak darabja 119 eu. 120 eu. adom a kettőt .
És ami a két alsó doboz között van hátulról annak nem találtam árat azt odaadom grátiszba .
A komplett rendszer nem makulátlan ezért kalkuláltam így az árakat.
Ha így érdekli akkor eladó .
Számomra hihetetlen hogy Kakasdon annyit kérnek egy 1500- rendszerért mert én pár éve vettem tőlük egy szaros FJ 1100 közép állványt 6000 forintért rugóval és a rugó nem is volt jó hozzá, nem egy olcsójánosok.
Ha azt írta hogy 100al olcsóbb lett a motor akkor gondolom annyi
ezeöcca
A szarul néz ki az csak hasonlat. Mert az úgy ahogy van nagyon tetszik.
De a többi igaz
gratulalok.es mennyi volt ha szabad kerdezni?
Lehet hogy 1-2 ilyen megjegyzés után elkezd csörögni 1-2 csont a testedbe
Megeshet hogy egy-egy ilyen megjegyzés után esetleg ez-az elkezd kopogni a blokkodban.
ezek ledek. Láttam.
Ja és . . . .
Befog indulni és szépen fog járni ne aggódj.
Most rakom majd bele az akksit, remélem beindul és szépen jár.
Ádám nem motorozol mostanában erre majd? Meg kék nézni a kicsikémet
Most vittem a garázsba a dögöt a primerláncom is csattog. De most már akkor is ha felkapcsolom a világítást rá.
De nekem hidegen semmi hangja nincs elölről. Beindítom kb 5 percig melegítem utána mentem akkor alapjárat kakukk vissza addigra mutató már bőven elhagyta a sávját és üres és kerepel.
De most még 1 dolog ami eszembe jutott mikor leállítottam akkor volt 1 utánhangja azaz kuss és olyan riccenés mint amikor önindítozol. Lehet szabadonfutóm is elszáll lassan.
enyem is hasonloan viselkedik,csak nalam egyertelmuen szelep.mar 2 eve nem volt allitva. hidegen szelephang,melegen eltunik,es nem progo ki 2-es fokozatban.meg ne mis megy ugy,mint regen.be kek allitani mar,de itt szegeden nem sok megbizhato es oclso szerelo van:(
Kimentem közértbe 3. 2500 simán nem tépve. Megállok a közért előtt berakom üresbe és elkezdett dadogni és fokozatosan kisebb lett az alapjárat és leállt a vas. Benzin volt nem tartalékon és ac nem is kerepelt.
Hazajöttem vele és mikor itthon beraktam üresbe volt szépen alapjárat de a szelepek felől kereplés volt mintha nem lenne beállítva a szelep. De be van mert Ábrus csinálta meg és azóta 200km mentem csak vele kezd 1 kicsit aggasztani a dolog.
az szar ügy.
mire mire mire 3at számolok. Mostani vezetést meg vizsgát lemondtam mert meló van sajnos
te dumálsz? jogsi mire lesz kézbe?
Vagy ÉN