Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Pocsék napom volt,elfáradtam nagyon.
Pötyikém akkor ez rád vár
link
nekem is tetszik, bár én is drágállom egy kicsit, főleg, hogy ennyim pláne nincs. valami olcsó kis autó kéne, ami MAX 3 személyes de inkább 2, hogy keveset egyen és mindenhol elférjen, de lehessen benne aludni ha összekapunk az asszonnyal. legyen könnyű, hogy menjen mint a golyó.
Hát remélem.
Már nagyon végem van
Lassan már 3 hete ha nem több,hogy szenvedek vele...
Remélem majd tud segíteni
Ez egy kimondottan jó autó. Ez picit drága - 13 éves már... a köcsög kereskedő ezt 4 alatt venné be.
Villamosságba nagyon nem akarok beleszólni mert azt Gyulánk vágja igazán. Gondolom nemsokára benéz.
wow..
Nincs:(

Ugyan azt csinálja mint mikor tönkre ment a generátorban a jeladó...
Pedig már új van benne...
Azóta azt csinálja,hogy ha ráindítok néha pöffen egyet utána megint semmi... Ma pl semmit nem reagált... Se fordulat jel se semmi...
Tegnap este ellenőrzéskor kiszólt a wakond a járatból hogy !
Elhoztam anyáméktól a napelemes rezgős wakondriasztót.
Most kimegyek és agyonverem vele ezt a köcsögöt!
Szikra van? (valahol?)
Hellosztok!
Szereztem jeladót 2-t is...
De a moci még most sem indul...
A jeladó jó az állórész jó a gyújtásmodul jó a teljes kábelköteget, csatikat, biztiket átnéztem... Elvileg minden jó,de mégsem jó...
Még a fő relében gondolkodom,de attol még fordulatjelnek kéne lennie...De ugyan úgy az sincs...
Nem értem, de már nagyon idegesít
Valakinek van valami ötlete?
1.6-tól már minden több...mindenképp 1.6 alattit szeretnék
autóbol felejtsd el.az 1.6-tól kezdődik.az 1.4 ugyanannyit megeszik ha nem többet.
ez bejön. 1.4-est néztem ki de nem motort
na egy a fene meghagyom az életed mert én is ilyent szeretnék és ez jó ízlésre vall. na majd egyszer eljön ez is
öcsipók vigyázzá mert melléd ütök és megfekszel
az is szép. de nekem akkor inkább az 1300-as XJR.
mivan mi? kell a fájás?
gsx 1400
Te már megint nem bírsz magaddal beleszólsz a nagyok dolgába
Akkor az 1400as komoly managereknek komoly motor való nem ilyen játékszer. Ezzel kimész 1 jót pályázni és kész
zzr?