Na háj, hazajöttem, sajna, mert elég szép volt. 2550km hétfő reggel óta.
Ha érdekel benneteket kis úti beszámoló, akkor teszek pár képet - addig csak annyit, sok motorost láttam
Kedves Tamás.
Ha kell a doboz akkor azt tessék mondani hogy: ábrus nyomassad a dobozt tartóstól mert kell! Ekkor én becsomizom és elküldöm az általad megadott címre (Kenya külterület )
Te megnézed és ha megfelel akkor szólsz és megmondom hogy hova küldd Kingát a zsetonnal . (azt is mondtam hogyha olyan a helyzet akkor nem muszáj most kifizetni hanem ráér akkor ha majd vastagabbak lesztek )
45 pént egy új box winchester nélkül, 4 Giga valami memóriával.
a 250-es winchester olyan 10-ét lrhet talán.
lehet kalkulálni. . . .
én 37-be adtam el az enyémet, de az flashelt volt 60 játékkal 20-as winchesterrel és vízhűtött GPU -val.
Ha érdekel benneteket kis úti beszámoló, akkor teszek pár képet - addig csak annyit, sok motorost láttam
Ha kell a doboz akkor azt tessék mondani hogy: ábrus nyomassad a dobozt tartóstól mert kell! Ekkor én becsomizom és elküldöm az általad megadott címre (Kenya külterület
Te megnézed és ha megfelel akkor szólsz és megmondom hogy hova küldd Kingát a zsetonnal
Vag kábel kőő még? Kéne itthon kicsit.
átment a Fóbia karácsonyfába.
a 250-es winchester olyan 10-ét lrhet talán.
lehet kalkulálni. . . .
én 37-be adtam el az enyémet, de az flashelt volt 60 játékkal 20-as winchesterrel és vízhűtött GPU -val.
A mai nap képét látta valaki bikepics-en? Ha nem, akkor KATT!
Amúgy adjisten mindenkinek