Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na szóval hétfőn elmentünk a Balcsira, ott kicsit, majd du tovább Sopronba meg Eisenstadtba, aztán Sopronban alvás.
Reggel elindultunk a nagy útra, Bodeni tóhoz, ez Svájcban van, az osztrák határnál (szállásunk az osztrák oldalon). Másnap ott helyben tengés lengés, strand, az úszómedence a képen. Köv. nap irány St Moritz, Liechtenstein-en keresztül, ez nem gyenge út volt, hóhatáron voltunk, képen. Onnan indulás már haza irányba, Hallstadtba, ott a köv. éccaka, majd reggel irány tovább, Bad Tattsmanndorfba, egy fürdőbe, az már itt van Sopronhoz közel, majd onnan haza (ez volt a tegnapi nap, 700km úton)
Az alpokban fenn sok motorost láttam, átlag 5-6-os csomókban. Arrafelé 100 motorból 90 boxer BMW, 2-3db más BMW, és 6-7 db pedig az összes többi márka Lejjebb jártomban már többféle motort is láttam, de azért a jellemző a boxer (+láttam egy öreg Winget is, olyasmit, mint Józsié, olyan új csiliviliket nem láttam, biztos azért, mert arrafelé kicsi a kávéházak parkolója ) A motorosok xoptak, mert qrva nagy esők voltak, de szemmel láthatóan fel voltak erre készülve.
2550 km-t mentem, kb. felét esőben, harmadát kemény szerpentinen, a többi pálya, a fogyim a komputer szerint 5,5, a teljes út átlagsebessége 89 km/h. Ezek a alpesi népek buzik, betartanak minden sebhatárt pontosan, és rengeteg korlátozás van, nem lehet haladni. Groteszk, mit 1 lassított felvétel, mennek a pályán 60-al a 3000+ ccm-es autókkal az osztrák pályán MINDEN le/felhajtónál kint a 60-as
Indítom a posta felé azaz berakom a kocsiba hogy ne felejtsem el.
Az enyémen.
a bankszámla a Te neveden van?
Ne törd magad Ábrus!
Ezek a postások vasárnap nem dolgoznak.
Becsomizva és holnap délelőtt indítom.
Köszi.
Mentem vezetni pápá
Egyenlőre virtuálisan van, de ha akarom meglesz. Motorba számolom be, de már bőven grátiszba lenne. Ha adnak 30-at érte nekem csak jó. Annyival is bentebb vagyok
Fasza a fénykép
Annyiért én is elvinném simán. Csak most nincs rá keret sajnos.
jézusom. mennyibe vetted ?
Annyiért ha elmegy az nekem csak jó. De ha már 30-ba eladható szintén tökéletes.....
A gmail is szól tálcán, egy segédprogi kell neki: gmail notifier
Nekem ezzel van, az összes használós emil ide van irányítva. A kitekintős gyorsvonat (outlook express) csak intranetre használva

Szasztok
Már 40ért is lehet kapni a új 4gb-st. A 250est pedig 48ért. 40nél többért nem hiszem, hogy el tudná adni...
Állíts be rá Outlook-ot. A Gmailesre könnyű.
egyébként Te írtál erről a címről, ezért küldtem a választ is ide. Ezt a címedet nem is tudtam, nekem a citroméles volt meg.
egyébként én is egy citromailest és egy gmailest használok
A citromosra beállítottam egy autómatikus továbbítást, a gmail-t pedig betoltam Outlook-ba, így mindent megkapok, a levelek áttekinthetőek, tudok archiválni, tudok aláírásokat tárolni (pl. ha egyetem miatt írok, ott tanulmányi adatokat használok) könnyű benne keresni, gyors, megy akkor is ha a mail kiszolgáló webes felülete döglött.
Újpest-astoria- irottkőpark és ez kb 60km kerülő
Az a durva itt van 10km-re tőlem motorral kb 15 perc lenne de volán metró troli 3assal 2ó út
Hajrá!
mingyá menek vezetni
Mailt ritkán nézem (főleg a gmailest), tök véletlen volt hogy ezt is észrevettem. (a citroméles szól a tálcán ha jön valami de ez nem tud)
Nyomassad!
azt hittem nem megy az emailed. . .
elküldöm emailben a címet mindjárt. dobj majd lszi. bankszámla adatokat.
Ja, semmi csak épp itt voltam és láttam hogy írtál. (de ha ez zavar akkor nem teszem többet)