Na szóval hétfőn elmentünk a Balcsira, ott kicsit, majd du tovább Sopronba meg Eisenstadtba, aztán Sopronban alvás.
Reggel elindultunk a nagy útra, Bodeni tóhoz, ez Svájcban van, az osztrák határnál (szállásunk az osztrák oldalon). Másnap ott helyben tengés lengés, strand, az úszómedence a képen. Köv. nap irány St Moritz, Liechtenstein-en keresztül, ez nem gyenge út volt, hóhatáron voltunk, képen. Onnan indulás már haza irányba, Hallstadtba, ott a köv. éccaka, majd reggel irány tovább, Bad Tattsmanndorfba, egy fürdőbe, az már itt van Sopronhoz közel, majd onnan haza (ez volt a tegnapi nap, 700km úton)
Az alpokban fenn sok motorost láttam, átlag 5-6-os csomókban. Arrafelé 100 motorból 90 boxer BMW, 2-3db más BMW, és 6-7 db pedig az összes többi márka Lejjebb jártomban már többféle motort is láttam, de azért a jellemző a boxer (+láttam egy öreg Winget is, olyasmit, mint Józsié, olyan új csiliviliket nem láttam, biztos azért, mert arrafelé kicsi a kávéházak parkolója ) A motorosok xoptak, mert qrva nagy esők voltak, de szemmel láthatóan fel voltak erre készülve.
2550 km-t mentem, kb. felét esőben, harmadát kemény szerpentinen, a többi pálya, a fogyim a komputer szerint 5,5, a teljes út átlagsebessége 89 km/h. Ezek a alpesi népek buzik, betartanak minden sebhatárt pontosan, és rengeteg korlátozás van, nem lehet haladni. Groteszk, mit 1 lassított felvétel, mennek a pályán 60-al a 3000+ ccm-es autókkal az osztrák pályán MINDEN le/felhajtónál kint a 60-as
Egyenlőre virtuálisan van, de ha akarom meglesz. Motorba számolom be, de már bőven grátiszba lenne. Ha adnak 30-at érte nekem csak jó. Annyival is bentebb vagyok
A gmail is szól tálcán, egy segédprogi kell neki: gmail notifier
Nekem ezzel van, az összes használós emil ide van irányítva. A kitekintős gyorsvonat (outlook express) csak intranetre használva
Állíts be rá Outlook-ot. A Gmailesre könnyű.
egyébként Te írtál erről a címről, ezért küldtem a választ is ide. Ezt a címedet nem is tudtam, nekem a citroméles volt meg.
egyébként én is egy citromailest és egy gmailest használok
A citromosra beállítottam egy autómatikus továbbítást, a gmail-t pedig betoltam Outlook-ba, így mindent megkapok, a levelek áttekinthetőek, tudok archiválni, tudok aláírásokat tárolni (pl. ha egyetem miatt írok, ott tanulmányi adatokat használok) könnyű benne keresni, gyors, megy akkor is ha a mail kiszolgáló webes felülete döglött.
Reggel elindultunk a nagy útra, Bodeni tóhoz, ez Svájcban van, az osztrák határnál (szállásunk az osztrák oldalon). Másnap ott helyben tengés lengés, strand, az úszómedence a képen. Köv. nap irány St Moritz, Liechtenstein-en keresztül, ez nem gyenge út volt, hóhatáron voltunk, képen. Onnan indulás már haza irányba, Hallstadtba, ott a köv. éccaka, majd reggel irány tovább, Bad Tattsmanndorfba, egy fürdőbe, az már itt van Sopronhoz közel, majd onnan haza (ez volt a tegnapi nap, 700km úton)
Az alpokban fenn sok motorost láttam, átlag 5-6-os csomókban. Arrafelé 100 motorból 90 boxer BMW, 2-3db más BMW, és 6-7 db pedig az összes többi márka
2550 km-t mentem, kb. felét esőben, harmadát kemény szerpentinen, a többi pálya, a fogyim a komputer szerint 5,5, a teljes út átlagsebessége 89 km/h. Ezek a alpesi népek buzik, betartanak minden sebhatárt pontosan, és rengeteg korlátozás van, nem lehet haladni. Groteszk, mit 1 lassított felvétel, mennek a pályán 60-al a 3000+ ccm-es autókkal