Én ezért szeretem az eredeti nyelvű feliratos filmeket angolul sose tanultam csak ami a feliratos filmekből maradt rajtam és megértem amit mondanak és válaszolni is tudok a 75%ra
Az asszony éjszakás tehát nem gond.
Kb egy hónapja kezdtem el komolyabban, előtte csak homályosan sejtettem hogy valami hálózaton játszható hülyeség.
Aztán csináltam egy élőhalott zsivány (nő) karaktert (undead rouge) és elkezdtem fejlesztgetni. A hozzáértők (akik sok éve nyomják) mondták hogy a legnehezebb "foglalkozást" választottam (rough:kémkedés,bérgyilkosság,lopás,ilyesmik a szakterülete) mert egyenes harcban sokkal gyengébb (magas szinten is lófasz páncél és gyengébb fegyverek) mint pl: egy paladin,elf vagy egy warrior de ha megtanulom kihasználni a (sunyi) képességeit akkor simán lenyomhatok bárkit). Jelenleg tapasztalom hogy tényleg k.nehéz dolgom van (a legelején még egy Mindless Zombie is kemény ellenfél volt pedig annál még egy fűszál is brutálisabb) de lassan kezdek egyre jobb lenni. Kollégám mondta hogy segít és jönne velem hogy levédjen (level 80-as Paladin, egyszer megütne csak úgy simán segédeszköz nélkül kb 20-szor halnék meg )
azaz egy mozdulattal kinyír bárkit körülöttem de az enyém minden talált cucc vagy ad nekem valami sokkal durvább fegyvert mint amit magamtól megszerezhetek de én nem mentem ebbe bele mert ezt nekem egyedül kell végigcsinálnom level 80-ig. (ahogy a körülöttem szaladgáló magas szintű (level60 felettiek) játékosokat is látom ahogy én két perce élethalálharcolok valami döggel, az meg elfutva mellettem egy ütésből lenyomja nekem segítségként, majd odaszól hogy nincs mit és meg sem állt közben) szóval állat jó ez!
Egyébként nem érdekelt ez az egész de mivel angolul megy minden ezért kezdtem el a kollégám javaslatára.(mondta hogy csak figyeljem meg hogy észrevétlenül lesz tök világos az amit az órán és a könyvben tanultam)
Eleinte zavaros makogással csak azzal voltam elfoglalva hogy azt megértsem nagyjából amit írnak vagy mondanak és a játék nem is érdekelt csak mászkáltam ide-oda.
Aztán mostanra azt vettem észre hogy már oda sem figyelek az angolra csak egyszerűen értem amit írnak vagy mondanak (és azóta csak egyszerűen "tudom" hogy hogyan rakjam össze a mondatokat ha kérdez a tanár, mert csak úgy jön belülről, nem úgy mint eddig szavanként valahogy összeeszkábálva egy általában kissé hibás mondatot) és már a játékra tudok figyelni.
Arra kell hogy következtessek, hogy herli találkozó lesz, mivel sem itt sem a motorozz-on nincs benne a komoly, nagy jelentőséggel bíró rendezvények között.
Valószínű péntek reggel indulunk,jön haveron kocsival,a nagynénje is ott lakik,ott szálltunk meg két éve a kertben,ott nem volt hangzavar lehetett aludni.Mivel te nyugatról jössz,mi meg keletről,majd ott találkozunk.Emailomra küldd el a telefonszámod,és ha odaértem felhívlak.
Kb egy hónapja kezdtem el komolyabban, előtte csak homályosan sejtettem hogy valami hálózaton játszható hülyeség.
Aztán csináltam egy élőhalott zsivány (nő) karaktert (undead rouge) és elkezdtem fejlesztgetni. A hozzáértők (akik sok éve nyomják) mondták hogy a legnehezebb "foglalkozást" választottam (rough:kémkedés,bérgyilkosság,lopás,ilyesmik a szakterülete) mert egyenes harcban sokkal gyengébb (magas szinten is lófasz páncél és gyengébb fegyverek) mint pl: egy paladin,elf vagy egy warrior de ha megtanulom kihasználni a (sunyi) képességeit akkor simán lenyomhatok bárkit). Jelenleg tapasztalom hogy tényleg k.nehéz dolgom van (a legelején még egy Mindless Zombie is kemény ellenfél volt pedig annál még egy fűszál is brutálisabb) de lassan kezdek egyre jobb lenni. Kollégám mondta hogy segít és jönne velem hogy levédjen (level 80-as Paladin, egyszer megütne csak úgy simán segédeszköz nélkül kb 20-szor halnék meg
azaz egy mozdulattal kinyír bárkit körülöttem de az enyém minden talált cucc vagy ad nekem valami sokkal durvább fegyvert mint amit magamtól megszerezhetek de én nem mentem ebbe bele mert ezt nekem egyedül kell végigcsinálnom level 80-ig. (ahogy a körülöttem szaladgáló magas szintű (level60 felettiek) játékosokat is látom ahogy én két perce élethalálharcolok valami döggel, az meg elfutva mellettem egy ütésből lenyomja nekem segítségként, majd odaszól hogy nincs mit és meg sem állt közben) szóval állat jó ez!
Egyébként nem érdekelt ez az egész de mivel angolul megy minden ezért kezdtem el a kollégám javaslatára.(mondta hogy csak figyeljem meg hogy észrevétlenül lesz tök világos az amit az órán és a könyvben tanultam)
Eleinte zavaros makogással csak azzal voltam elfoglalva hogy azt megértsem nagyjából amit írnak vagy mondanak és a játék nem is érdekelt csak mászkáltam ide-oda.
Aztán mostanra azt vettem észre hogy már oda sem figyelek az angolra csak egyszerűen értem amit írnak vagy mondanak (és azóta csak egyszerűen "tudom" hogy hogyan rakjam össze a mondatokat ha kérdez a tanár, mert csak úgy jön belülről, nem úgy mint eddig szavanként valahogy összeeszkábálva egy általában kissé hibás mondatot) és már a játékra tudok figyelni.