Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha, értem

Te, neked milyen volt a kuplung főfékhenger?
Mennyire volt elöregedve a gumi?
pics-pacs powwww váááááá powww powwww pacs bum bum vááá powwww bum jaj au áááá pow csatt pics pacs pow uuuuu ááááá bim bam durr
nesze te akartad
Ez attól függetlenül is így van hogy elbuktam
elkúrtam vazze hidd már el
használ valaki ilyen cipellőt? 5ezer pénzért megérné?
vagy csak nem akar több találkozóra eljönni, mert rühelli a pofánkat
és így akar kibújni alóla
én még mindig nem hiszem el neki hogy elqrta
vóóóóót má rá példa (nem is egyszer) hogy csak szopatott minket
De miért nem lehet a következőt azonnal befizetni és futni még 1et miért kell 1 hetet várni
itt úgy ment hogy volt 1 elméleti és 1 gyakorlati biztos míg az első elindult a pályán a második már ott volt elméletnél és ilyen futószalag szerűen ment az egész 10ember 30perc alatt lefutott . Ezért téblábolt ott mindenki.
Nyugi,nekem is másodikra sikerült,viszont itt Szegeden nem engedték a biztosok,hogy a többiek bámészkodjanak,elzavartak mindenkit az épület mögé.Csak a vizsgázók lehettek a pályán!
eridj máá. Ennyire nem lehetsz kocka.

Jó reggelt!
Reggelt szinte alig aludtam olyan ideges vagyok
Megvan a level 20 (megyek aludni)
Megyek kinyírok pár murlockot és hajnalig felmegyek level 20-ra.
Ez már az 1,2-es (újabb mint az enyém de ilyennek a dobozait sikerült szereznem)
Te Ábri ez nem olyan mint a tiéd?
Kattints az 'Angliában élő Magyar Motorosok' topikra.
Nézd meg a videót itt is.(ugyanez egy másik szemszögből)
Erről pofáztam mindig amikor itt goldfingeztetek nekem: mi közöm nekem ezekhez? Egyetlen négyhengeres öreg vasat (1,0-1,1-1,2-es) sem lehet látni ezek között, az összes 6 hengeres 1,5-1,8-as sokmilliós karácsonyfa.
Hányni tudnék. Hiába, ilyenek közé egyszerűen képtelen lennék menni.(nem a motorok tehetnek róla)
Már megint bulizhatnékomos mehetnékem van Jó lesz már ha hétvége lesz
Mi csinájsztál vazzeg