Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos ferdén ültél, az lehetett a baj.
Valld be te voltál nyomtál rám 1 vudut
Sajnos ez van a csajok meg a full kezdő motorosok meg átmentek
megbuktál? sajnálom. na majd legközelebb! látod néha a nagy emberek is elbuknak!
üdv urak! helyzet?
Szóval a működő link az ezredesről!
Igen, bocsi
ja. az vagány.
Nem jó a link
Sziasztok!
Elszántam magam, eladó lett az ezredes! Az ár irányár, ha tudtok rá vevőt, szóljatok!
Köszöntem!
Ja a bodzaszedőkre gondolsz
Dehogyis. Azzal megyek a segílykéért, az a trendi manapság a barnák is így csinálják.
Ott volt 1 versenyző gyerek olyat ment 1 rutinon mint az állat 2es is simán kezdte szlalom 8as megvolt de a 8asból rosszul jött ki egyből egyenesen és nem szlalomozva ő is drukkba bukott bele. Mérgébe 1 keréken ment el az 1000gixerrel el se hittem mennyien jöttek nagymotorra vizsgázni hogy a saját kint állt 1000 varaderó 1000 gixer 600 monster
Mondom megszoptam akkor már rég írtam volna hogy de a 10 sörnek is örültem volna de így már azt is elbuktam
A vizsga előtt 30 percel is ment profi módon. Miért nem lehet ott azonnal befizetni a következő vizsgát és menni még 1et
Pénteken még itt vagy?
szerintem ha valaki felül motorra már nem vizsgadrukkol, nem blokkol le. max. téveszt, azért meg lehet bukni, de hogy leblokkol.
Pupu kamuzik szerintem.
Nem gond. lecserélem. Úgyis eladod a bömbit, mee segjbő nem lehet fenntartani. Majd jól megveszem tőled.
Mi lenne? fóccvágenygruppe
Majd hétfőn sikerülni fog. A szitu már nem lesz ismeretlen,nem kell parázni. Tudsz Te mindent ami oda kell.
Nekem meg ma mondták, hogy nem hosszabbítanak tovább, mert nem lesz munka (fél éve nincs ) Úgyhogy jövő héttől munkanélküli leszek. Mék segélyér.
BG-st vegyél. Hidd el megéri !
Sziasztok!