Level 80 még messze van és még így is csak Silverpine Forestig jutottam. Van egy melóm egész messze (el kell mennem pókméregért) de level 25-ösök vanak útközben és azokkal nem tudok még mit kezdeni (esélyem sincs) Egyébként meg ilyenkor érek rá.
Most mondta a főnök őt is elmeszelték azért ment 1 bikic út mellett a motorral és senki nem volt a bikic úton és befordult jobbra és nem nézett vissza jobbra hogy jön e valaki a bikic úton. Mikor ott ment el mellette 1km keresztül és senki nem volt rajta
Na végre itt vagy főmérnök!Nyilatkozz,július 7-10-közt mikor fogsz otthon tartózkodni,lepasszolnék néhány mázsa eredeti termelői mézet!Akkor megyek Polgárdiba,és útba ejtenélek téged is!
Apumnak ilyen van, ennyi pénzt megér, de többet azért nem. Tartja a lábad rendesen, de ne nagyon érjen le menet közbe. Amikor gurultam most a kicsivel bedöntöttem a körforgalomba egy kicsit jobban és örültem, hogy van rajta pluszba gumi, megkopott rendesen
ha esőben nem akarsz menni akkor jó.
(sima nyelv van benne, rögtön betalál a víz)
lehet benne sétálni is, kényelmes.
esés esetén nem tudom mennyit véd. nem is akarom megtudni.
én normál áron vettem kb 4 éve.
a balos orrán lévő rátét indul lefele a talp résznél amúgy egyben van
Nagyon sokat segítettél.
Most ha azt hiszed hogy rohanok megvenni tévedsz
ha segíteni akarsz akkor mondasz valami lényegi információt is, ha meg nem akkor pofa súlyba
az a felső ugye? az nekem annyira öreg volt hogy el volt szakadva és folyt én már úgy vettem hogy az folyik. az alsó meg nálam ment tönkre szerintem 23év alatt 1x sem volt cserélve repedt kemény gumi volt
link
Sziasztok!
Ma két meló között voltam Abaliget-Orfű bringivel.
Jó volt.
(sima nyelv van benne, rögtön betalál a víz)
lehet benne sétálni is, kényelmes.
esés esetén nem tudom mennyit véd. nem is akarom megtudni.
én normál áron vettem kb 4 éve.
a balos orrán lévő rátét indul lefele a talp résznél amúgy egyben van
Nagyon sokat segítettél.
Most ha azt hiszed hogy rohanok megvenni tévedsz
ha segíteni akarsz akkor mondasz valami lényegi információt is, ha meg nem akkor pofa súlyba
nálam a gumik tök rendben vannak, asszem csak kitakarítom, és rakom össze. Mondjuk a felső porvédő elég ramaty, de mind1.