Mert 3 hét múlva keményen csapom majd a kicsinek és szeretném tudni minden rendbe a vérkeringéssel. Mert nekem nem akar működni a mérőóra amit a Gyula csinált.
GYULÁM JELENTKEZZ MAJD SoS.
Tudsz olyan olajnyomás mérőt csinálni hogy olyan olajcsavar amit csináltál és elektromos nyomásérzékelő a végén? és 1 ledet kapcsol ?
mi is ilyen kicsi garzont nezunk,lepukkantat,amit fel lehet ujitani.majd bakosit megbizzuk vele:) a 7 milla mar sok(k) athidalo megoldas kell,amig nem lesz normalis munkahelye,h ertelmes lakast vegyen, de inkabb torlesztore kolt,mint albira.
budán eleve drágább, mert minden vidéki azt hiszi ott menőbb (akárhol de, csaak budán ) ez a zugló elég jó, mert nem a szar belváros, hanem jó zöld minden, de nem is fél óra míg beérsz valami rendes tömegközlekedésig. De egy másfélszobás panel is 9 milla fölött van. Anyám vette ugye a kislakást tavaly, az 27nm, 2 milláér lett felújítva, úgy volt 5.5, hogy a puszta falak voltak, hulló vakolattal, és szó szerint SEMMI, se vizesblokk, valami felvizesedett parkettamaradvány. Téglától lett újracsinálva minden, vezeték, cső, minden. Ahogy néztük 7-8 milla alatt nincs értelmes, és azok is már mind hendikeppesek valahogy, félszuterén, szar hely, titkolt penészesedés, szomszédok, etc... most láttam valami nagyonnagyon vészhelyzetben eladó 24nm-es garzont ( ) 7valamennyiért extragyorsárban
egyebkent meg:
Pupu gratula a vizsgahoz!
Poti gratula a szulinaphoz!
Adam gratula az uj lakashoz
En gratula,h felebredtem,es vegre utolertelek titeket.
a tobbiek meg osszak be: gratula
epp ezt mondom,bicikli kivaltasara alkalmas.ott kicsit mashogy kezelik az eletet.de ha majd itt is bevezetik a villamosbringara a bukot (amit rohadtul nem artana),akkor elterjed itt is ez a krealmany.
figuy adam,tudom,h egy het mulva valaszoslz csak,de megprobalom.ti most keresgettetek lakast.aszony is akar venni egyet.cel: olcso meg meg annal is olcsobb.foelg garzon,esetleg galerias garzon erdekli.mivel egyedul menne,ezert vmi jobb fele kornyeken.lehetoleg ne a 8ker mexikoi reszet ajanld:) szoval allitolag mar a 8kernek is van jo resze.te mit ajanlasz?
termeszetesen a tobbi pestire is vonatkozik a kerdes. ha tudtok jo lakast,ne habozzatok! az se baj,ha kozel az infopark,esetleg gazdagret:)
Mondta a srác hogy a sógoréknál rengeteg fut ezekből. Ott a faluba, melóba menet használják. Jó kis dinamikus gépecske van 1 csomó kiegészítő hozzá nyeregtáska tanktáska stb stb alig eszik mint 1 faék olyan 1xű szerelni.
nekem tetszik,csak nem magyarorszagra valo. ennek tipikusan az a feladata,h a biciklit kivaltsd.de mivel a magyar szabalyok kotelezove teszi ka sisakot,meg a jogsit,stb,igy a lenyeget vesziti el.felreertes ne essek,tamogatom a jogsit+sisakot. ez kivalo egy nyaralo ovezetbe,ahol ezt nem veszik komolyan.pl olaszorszag, gorogorszag,horvat. motorkent mar inkabb egy robogo
http://www.maximizeronline.com...
Tudsz olyan olajnyomás mérőt csinálni hogy olyan olajcsavar amit csináltál és elektromos nyomásérzékelő a végén? és 1 ledet kapcsol ?
de akkor is szar az ágy
http://youtu.be/R55e-uHQna0
Pupu gratula a vizsgahoz!
Poti gratula a szulinaphoz!
Adam gratula az uj lakashoz
En gratula,h felebredtem,es vegre utolertelek titeket.
a tobbiek meg osszak be: gratula
termeszetesen a tobbi pestire is vonatkozik a kerdes. ha tudtok jo lakast,ne habozzatok! az se baj,ha kozel az infopark,esetleg gazdagret:)