Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert jó ha van mert ábrus mondta az 1ik vezértengelyen színeződés volt vagy kevés olaj miatt vagy nemtom mi miatt. érted papa
Mert 3 hét múlva keményen csapom majd a kicsinek és szeretném tudni minden rendbe a vérkeringéssel. Mert nekem nem akar működni a mérőóra amit a Gyula csinált.
Miért kell ez neked?
GYULÁM JELENTKEZZ MAJD SoS.
Tudsz olyan olajnyomás mérőt csinálni hogy olyan olajcsavar amit csináltál és elektromos nyomásérzékelő a végén? és 1 ledet kapcsol ?
Nem nem váltunk el mert össze se házasodtunk
de akkor is szar az ágy
mi is ilyen kicsi garzont nezunk,lepukkantat,amit fel lehet ujitani.majd bakosit megbizzuk vele:) a 7 milla mar sok(k) athidalo megoldas kell,amig nem lesz normalis munkahelye,h ertelmes lakast vegyen, de inkabb torlesztore kolt,mint albira.
Most már tudjuk, mért váltatok el...
amiben mi lakunk az garázzsal 22-3 millió itt.
budán eleve drágább, mert minden vidéki azt hiszi ott menőbb (akárhol de, csaak budán ) ez a zugló elég jó, mert nem a szar belváros, hanem jó zöld minden, de nem is fél óra míg beérsz valami rendes tömegközlekedésig. De egy másfélszobás panel is 9 milla fölött van. Anyám vette ugye a kislakást tavaly, az 27nm, 2 milláér lett felújítva, úgy volt 5.5, hogy a puszta falak voltak, hulló vakolattal, és szó szerint SEMMI, se vizesblokk, valami felvizesedett parkettamaradvány. Téglától lett újracsinálva minden, vezeték, cső, minden. Ahogy néztük 7-8 milla alatt nincs értelmes, és azok is már mind hendikeppesek valahogy, félszuterén, szar hely, titkolt penészesedés, szomszédok, etc... most láttam valami nagyonnagyon vészhelyzetben eladó 24nm-es garzont ( ) 7valamennyiért extragyorsárban
egyebkent meg:
Pupu gratula a vizsgahoz!
Poti gratula a szulinaphoz!
Adam gratula az uj lakashoz
En gratula,h felebredtem,es vegre utolertelek titeket.
a tobbiek meg osszak be: gratula
epp ezt mondom,bicikli kivaltasara alkalmas.ott kicsit mashogy kezelik az eletet.de ha majd itt is bevezetik a villamosbringara a bukot (amit rohadtul nem artana),akkor elterjed itt is ez a krealmany.
Fú azon az ágyon nem lehet 1 normálisat dugni tudom a volt asszonyéknál ilyen van
ikea agy?ikea butor?
figuy adam,tudom,h egy het mulva valaszoslz csak,de megprobalom.ti most keresgettetek lakast.aszony is akar venni egyet.cel: olcso meg meg annal is olcsobb.foelg garzon,esetleg galerias garzon erdekli.mivel egyedul menne,ezert vmi jobb fele kornyeken.lehetoleg ne a 8ker mexikoi reszet ajanld:) szoval allitolag mar a 8kernek is van jo resze.te mit ajanlasz?
termeszetesen a tobbi pestire is vonatkozik a kerdes. ha tudtok jo lakast,ne habozzatok! az se baj,ha kozel az infopark,esetleg gazdagret:)
Ejj de unatkozok
Mondta a srác hogy a sógoréknál rengeteg fut ezekből. Ott a faluba, melóba menet használják. Jó kis dinamikus gépecske van 1 csomó kiegészítő hozzá nyeregtáska tanktáska stb stb alig eszik mint 1 faék olyan 1xű szerelni.
nekem tetszik,csak nem magyarorszagra valo. ennek tipikusan az a feladata,h a biciklit kivaltsd.de mivel a magyar szabalyok kotelezove teszi ka sisakot,meg a jogsit,stb,igy a lenyeget vesziti el.felreertes ne essek,tamogatom a jogsit+sisakot. ez kivalo egy nyaralo ovezetbe,ahol ezt nem veszik komolyan.pl olaszorszag, gorogorszag,horvat. motorkent mar inkabb egy robogo
grat hozzá
passz lehet hazament dolgozik elrabolták az ufók ebből a 3ast tartom valószínűnek.
Mi a túró lehet kszuánnal? Ezer éve nem jelentkezett.