Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A világ legkisebb lova vagy a világ legnagyobb macskája
Ja vágom. Most jártam utána. Tíz év már elmúlt,mert a kezdetek kezdete óta van. Van is rajta,és még nem nyúltam hozzá,és nem is akarnék. De mi van akkor,ha egy tollvonással ezt is megszüntetik ezt is! Akkor bukta van nem kicsi.
És ez itt van 1 köpésre megyeri út 51 a stadion mellett ÚJPESTEN
OK Gyulám ne kapkodjál még a héten kibeszéljük ezt.
Na most mennem kell,majd este leszek!
Az nem hiszem hogy jó hozzá direktbe,Yamahánál 12x1.25 és 10x1.25 menetről tudok,valószínű kell hozzá egy illesztő közcsavar is.Neked állítható nyomáskapcsoló kell,amit beállítasz a Yami üzemi nyomásához,a kocsiké fix,tipustól függően más más nyomásértékre van beállítva.Jövőhéten tudok egyet küldeni.
Csütörtökön berakom a olajszűrő mellé megnézem még 1x addig ne is gondolkozz pihent legyen az agyad
Próbáltam pumpával kompresszorral és mér
Akkor se akarok nagy rézvezetéket ha veszek 1 autós nyomásmérőt 2000 ft ért te tudsz rá csinálni 1 átalakítót a mi menetünkre ami passzol rá? Ezek M14 x1,5 menetesek
Nem dugult el a vékony cső,ami az órával van?Próbáld ki egy pumpával!
Mert neked a hűtő valószínűleg a visszafolyó ágban van.Keress egy felmenő nyomóágat,ami a hengerfejre megy például,ott nyomásnak kell lenni!De ahogy Ábrus mondta,a szűrő melletti csavar közül is valamelyik mögött nyomás van,gyárban itt ellenőrzik az olajpumpát!
Ja és nyomás van mert spriccelt az olaj mikor megnyitottam és már rég beállt volna a blokkom 1800km olajnyomás nélkül szerintem nem bírta volna
Nem nem az óra helyére kell ki akarom iktatni a baszott hosszú rézcsövet van a csavar azon a kapcsoló vezeték fel 1 visszajelző lámpához és kész
De raktam én már 2 helyre is a hűtő elé mögé ahogy mások is de akkor se mért
Sanyikám,az önkéntes nyugdíjpénztár neve ellenére nem nyugdíj,hanem egy tartós nagy hozamú betét közted és a bank közti szerződéssel.Ezt nem tudja az állam elvenni,viszont ennek az az ára,hogy adó és tb köteles,és minimum tíz év,mire felveheted.
Pupukám,természetesen tudok küldeni egy nyomáskapcsolót,amit az óra helyére tekerve kapcsol egy visszajelző lámpát,(vagy Ledet)de ha nincs nyomás ami az órát működteti,a kapcsolót se fogja!Neked meg kell találni a nyomóágat(hengerfej felmenő cső pl.)és akkor mutatni fog az óra!Természetesen rakhatsz helyette kapcsolót is,van a műhelyben valahol,de először találj nyomást,mert anélkül egyik se megy!
Tényleg! Ez eszembe sem jutott eddig.
Hát nem tudni. Van még sok esélyes.
Contador idén nyeri a turt szerinted?
Ejj de szarul vagyok permeteztem gyomirtót és most marja a torkom a nyelvem viszket a bőröm jó kis glialka
add nekem én vigyázok rá
Vegyél 1 benzinkártyát és töltsd fel pízzel
Ki kéne venni az önkéntes nyugdíjpénztáramban lévő pénzt,még mielőtt erre is ráteszik a kezüket. Csak azt nem tudom mit is kéne csinyálni vele,hogy ne legyen még kevesebb. Valami ötlet?
Ja most már vágom.