Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mérd meg a tengelytávot is de elöbb nézd meg mit ir manuál Az elengedett kéz meg hülyeség mindig ezzel jönnek sokan . Mentem olyan vázuval amiben balra tolodás volt 3cm körüli mégis egyenesen futott kb 100 nál Addig én is hitem ebben de azota már nem . A 2 kerék hogy egy nyomban fut e az már valos ha megtudod nézni
jaja, azlesz!
Még azt hallottam, hogy elkell engedni a kormányt és ha húz valamerre a motor akkor vannak gondok a futóművel ami egy esetleges baleset miatt is lehet. De bízok a legjobbakban, hogy nincs festegetve-hegesztgetve a váz és a hátsóvilla is csak esztétika:D
Akkor elöbb tényleg kerülj vele a közelben lassabb stilusban is meg temposabban is hogy mit mutat
Hát igen, ez biztos is hogy ígyvan!
Remélem azért egy darabig megszolgál itt:)
Ismerősöm tud egy motorszerelőt, aki nagyon otthon van az fzr témában, szóval a vétel után azért egy szinkronra, átnézésre átviszem hozzá a biztonság kedvéért.
Két hét múlva mennék vele Csongrádra motorostalira szóval nemlenne jó ha valahol útszélen maradnánk...
Hogy érted hogy vaskosabb?
De igazábol már egy ennyi idős sport motoron annyi mindent kell nézni (Kellene ),Hogy már nem is látja az ember a fátol az erdőt De itt a mi kis baráti forumunkon mindenki műgyűjtö és nagyon szeret állandoan motort javitgatni 20 éves FZR mi igy szeretünk
a srácnál 2hete van a motor, szóval nemhinném, hogy sokat tudna a múltjáról, de rákérdezek.
A 17collos kerekek ennél nem vaskosabbak?
Kérdezd meg mekora benne a kerék ha 17 már meg is van aválasz rá hogy mért ilyen
Tyű, igazadvan, ebben biztos nem ilyen a gyári...
De attól, hogy nemgyári, még lehet jó
Ebben gyárilag ilyen hátsó vella lenne ? nem hiszem
Köszi!
A csövek nem fontosak, vagy ha tudom szerezzembe mihamarabb?
Én a féktárcsákat nézném meg először. Ha tényleg ennyi km van benne, akkor alig lehet megkopva. Át lett fényezve, nézd meg, hogy nem görbe hegesztett a váz, villa, műanyag elemek nem repedtek-e. Füstöl-e, gázadásra, harap-e, meg ilyenek....Nem csörög, nem zörög...
Itt is rohadt egy idő volt az elmúlt néhány napban...
Sziasztok!

Ha minden a tervek szerint alakul és az időjárás se szól közbe akkor hétfőn indulok itthonról a következő motoromért, egy fzr 400asért
Nem mai darab, viszont a tulaj aztmondta egyben van, pöcröf indul, megy...
Azt mondjuk magamtól is látom, hogy a légbeömlő csövek(ha jóltudom azt a célt szolgálják...) hiányoznak, de ez talán nem akkora probléma.
Ha tudnátok írni néhány hasznos tanácsot, mire figyeljek oda, azt megköszönném!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_40
0-4967355
Ja az épületben áll a Víz
Hétfőn 1-e otsem szabadna lennünk ahol vagyunk .Átadás vasárnap délután és még a tetöt csináltuk ma + Akkora kupi van kb fél nap a takaritás és a ragalja visszavan + egy fal szigetelés Hétfőn egész nap szakadt Szügyig ásztunk. Csütörtök Szügyig áztunk és mindkétt nap reggeltöl estig szakadt Ma délelöt áztunk farokig .
Ne is kérdezd
Jó estét Bakos Úr! Milyen az időjárás arrafelé?
Jó éjszakát uraim holnap megyek nagyfaluba remélem motorral ha nem esik . És remélem nyugodt éjszakám lesz tegnap nem volt tüc tüc az nem azt jelenti ma nem lesz
fasza lett
Halihó!

Ígértem képeket a mociról, most, hogy Pupu segítségével ilyenné varázsolhattuk...kb 7 centiméter emelkedés a rendszámnál mérve. Kikeményített központiteló..úgy kellett neki mint egy falat kenyér...marha jó lett
Jó is az! Én is nagyon kedvelem.