Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kérünk képeket, meg élménybeszámolót! Üdv itthon.
nos, mert még eddig nem írták a 400-ashoz le...
A helyzet az, hogy ezeken az öreg motorokon sok a kókányolás. A 400 Japán piacra készült (belpiacos), így az alkatrész méregdrága, ezáltal mégnagyobb az esélye, hogy kókányolás van rajta. A Poti 250-esén is van (itt viszont már a kókányolás idézőjelbe+ megjegyzés, hogy a 250 is belpiacos), pedig Ábrus mester csinálta aki tudja mit csinál, nem is kicsit tudja. (pl. a benzintankba a kis csöcsök túlvége visszább lett vágva+ pl. úgy lett légszűrő készítve hozzá, mert aranyárban van. )
Mondanék még egy példát a 600 mellett. nekem a tavaszon blokkcsere volt, mert megkotlott. a bontott jó állapotú blokkot magyar papírokkal és egy grátisz karbisorral 55-be vettem. megy a vas faszául azóta is, tegnap is gurultam vele, azzal voltam melóba.
egy kicsivel nagyobb csak az FZR 500, na az osztrák/német piacra készült. kapsz hozzá mindent normális áron, és még ha nagyon úgy van a 600 blokk is belemegy a vázba. itt van pl. ez az 500-as ha nem kamuzik az eladó akkor kb. annyiba álna meg mint a 400-as és olcsóbban vagy vele sokkal ha baja van. (tudom Pupu, baja egy város. )
Még valami. asszem az is mond valamit, hogy itt a fórumon nincs 400-as. Nem lebeszélni akarlak, de gondold azért át.
Hazaértem éccaka.
Ma motorozás nem lesz, szél, eső, hideg. A kertre meg ráfér egy délutánnyi fűnyírózás - nem baj, legalább lesz motor a kezem közt.
Tuti!
csak minden másnap használták húsvét és karácsony másnapján.

mér, csak Ádámnak lehet vagy mi?
Biztos tud egy jó állapotú eladó 250-est, özvegy nyugdíjas állatorvos házaspártól.
Igazából nemszeretnék 400as motort, jobblenne a 600, viszont most csak erre van keret, és mivel ez 400as olcsóbb a papirmunka is. A 125öt meg már rég kinőttem, úgyhogy feltétlen szeretnék valamit újítani.
jó reggelt mindenki fantasztikusan szar lesz ez a nap, DE legalább megkaptam szabadba a tali időpontját, úgyhogy ott leszünk
na most megint minek okoskodsz? nem véletlenül kérdeztem amit kérdeztem.
tegnap ez volt nálunk
dejónekek . . .
Itt süt a nap. Lehet gurulni kéne
írtam hozzá
ezeket vettem tegnap.
Jó reggelt!

Szakad ez a geci eső !
Este 7-ig ráérek. Addig Kinga dolgozik/moziban van. itt van nekem 12 órányi szabadság, ez a szemét meg esik. Baker !
Nem mindegy? Ha ilyet szeretne ilyet fog venni. Te is 250-est vettél, pedig 10 fogorvosból 9 nem ajánlja.
Jó reggelt
sziasztok cimbik mondjátok, hogy nem csak én könnyeztem meg Pupu videóját
feltétlenül 400-ast akarsz?
Egyébként az ára kb reális lenne HA jó állapotban van.
És nézd végig azoknak az előzményeit is, akkor megérted miről volt szó.
dávidnak: előzmény
Oksa, köszi!