Azt mondta a srác h megvette de kevésnek érzi, ezért most vesz egy 750es gsxr-t szóval sürgősen kellene a pénz. A tuareget odaadom neki +90 ezer forintot. Egyébként egy hete ez a motor 260ért volt fent, tegnap v tegnapelőtt vitte le 210-re.
arról tudunk, hogy akitől vennéd, miért akar kb. 50 e Ft-ot kidobni az ablakon?
magyar papiros ergo, átiratta 50 pénzért azért, hogy 2 hét után eladja. Gyanús!
A 125-ösöddel mit csinálsz? Eladod?
a + 100-ba benne az átírás, forgalmi, törzskönyv is. Az a 400-as esetén is lesz kb. 50.
+ a kötelező szervíz dolgok is mindkettő esetén is ugyanazok. légszűrő, gyertyák, olaj, szűrő, karbiszinkron, szelepek.
Helló nézz utána jobban mert úgy emlékszem mintha ugyanezt a motort láttam volna a használtmotorokon egy hónapja csak 300ezer volt az ára nem biztos de nézz utána sok szerencsét
Ezekre a 600asokra még min. 100ezer ft a papír, az időről és utánajárásról nemis beszélve.
Én azért úgyvettem észre, hogy rohangál pár ilyen 400as az országba:)
Bízok a szerencsébe, köszi a tanácsokat!
Hétfőn ha hazajöttem írok róla majd valamit...
Oksa. Odáig még nem jutottam, de a 7végén (mivel motor nuku) majd utolérem magam.
Louvre, óperzsa részleg.
Miután megnéztük a nagy kastélyokat, találtuk ezt. Dáriusz palotájának 1ik oszlopának a teteje (kb a teljes magasság 1/8-ada) és ebből 64 tartotta a viskója tetejét - ie. 500-ban ilyet tudott
Hosszú út volt busszal , de volt tranzit-szálló félúton, úgyhogy csak nappal mentünk, de akkor is sok.
Párizsra 3 nap kevés, csak a kötelező turista hülyítő helyeket néztük meg, ejfel, lúvr, verszáj, notredám, mómárt, diadalív, sanzelizé+konkord tér (afaxom tudja, hogy kell pontosan franciául leírni őket, akkor még má mind1 )
Azér jó volt mindösszesen.
Itt a torony lába belülről, így ritkábban látni, meg a sok idióta fotózza monalízát
mennyiért főznek, most 1 litert?
ma finom kis melóm volt.egész idáig cefrét magoztam.már készül az idei nedü.
rohadtul szakad az eső.
magyar papiros ergo, átiratta 50 pénzért azért, hogy 2 hét után eladja. Gyanús!
A 125-ösöddel mit csinálsz? Eladod?
+ a kötelező szervíz dolgok is mindkettő esetén is ugyanazok. légszűrő, gyertyák, olaj, szűrő, karbiszinkron, szelepek.
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/49585/yamaha-fzr-400
Én azért úgyvettem észre, hogy rohangál pár ilyen 400as az országba:)
Bízok a szerencsébe, köszi a tanácsokat!
Hétfőn ha hazajöttem írok róla majd valamit...
Louvre, óperzsa részleg.
Miután megnéztük a nagy kastélyokat, találtuk ezt. Dáriusz palotájának 1ik oszlopának a teteje (kb a teljes magasság 1/8-ada) és ebből 64 tartotta a viskója tetejét
kűdtem mélt. majd ha időd lesz olvasd át.
Párizsra 3 nap kevés, csak a kötelező turista hülyítő helyeket néztük meg, ejfel, lúvr, verszáj, notredám, mómárt, diadalív, sanzelizé+konkord tér (afaxom tudja, hogy kell pontosan franciául leírni őket, akkor még má mind1
Azér jó volt mindösszesen.
Itt a torony lába belülről, így ritkábban látni, meg a sok idióta fotózza monalízát
FZR500 külföldi 150.000 Ft (irányár)
FZR600 - külföldi 185.000 Ft