Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az
Ájj megcsináltam a láncot be is zseléztem holnap forgatunk ha nem esik este eltekergek valamerre.
Nincs kedvem szétkapni a karbit. Most láncot állítok meg első féken gondolkodok.
Ábrus neked alul gumicső az elosztóig és fém cső a karig ugye?
Na ez 2 külön dolog szal a benzincsapnál sima átfolyásnál tovább köszörül az ac mint tarcsinál pedig benya van bőven.
Szívatóval indítva is csak köszörül az önindító és kell gázt húznom neki hogy beröffenjen. Mi lehet a baja. Tudom 1 város. Mi lehet a hiba.
skacok ha a benzincsap rendes átfolyásra van rakva nehezen indul a motorom mint tartalék átfolyáson.
Most pl szívató és gáz kellett mert csak köszörült
Vittem 1 csöcsöst hazáig ott vísítozott hogy lassabban mondom 40 el megyünk de ő lecsúszik na akkor adtam 1 gatyábafosatos gyorsulást neki. Tesztelni kell melyik tyúkot vihetem a talira
Az északi tenger partvidéke, Gibraltárt érintve úgyis hiányom van már motorból.
Nekem teccik a 3mas. Meg az összes többi
ja nem kb 200-250 km
Amit én mentem kb 280 300 km
tudom de majd meglátjuk.mekkora túra útvonalat terveztetek?
Jó reggelt Magyarország! Itt szépen süt a nap!
Szépek,Közülük is lehetne válogatni! .
csajok csajok csajok
link
Fú Zsolti szép helyeken jártatok sikerült kicsomagolom és megnézni a képeket.
Jó reggelt,mire visszaolvastam megelőztél.
Már nem tudom ki kérte a 600-as gumi méreteit,a 89-es első szériának 130/70-18 aas hátsó gumija volt,a többi viszont 140/60-ZR 18 al készült!Ezt már nem gyártják,de jó helyette a 140/70-18 is,egy ujjnyival megemeli a popsit,de elmegy.Nekem is 160-as van hátul de nem ajánlom,mert ha az asszony nem ül hátul akkor erősebb fékezésnél azonnal megcsúszik és beszitál a hátulja!
Az olajnyílás csavarja meg aszem M23X3-as menetű.
Akkor lemaradsz a túráról
Jó reggelt
Én nem csak a punciért vagyok oda Szeintem a nők avilág legjobb gyümölcsei Nagyon szeretni valoak Mindegy hány van belöle
N aén mennek aludni mert holnap megint szokás szerint nehéz nap jön
nem vagy ezzel egyedül csini volt