Nem sok. Igen meló ezerrel, minden nap szinte. De ezt akartam és örülök is neki, meg hát most megint ugye az előléptetés...sok a meló, sok a tanulnivaló, vizsga a külföldi főnökség előtt a hónap végén, teljesíteni minden területen stb. De azért élvezem nagyon
Várom NAGYON nagyon a talit, ki-hogyan megy? merre fele?
Tudod milyen szar amikor 5.be 50el 2000 a fordulat és alig eszik a motor 100nál 3000-3500. 50nél 5be odarántod és vazze végetnemérő gyorsulás még a broki is felállt olyan adrenalin löket volt
Na mentem vízszintbe helyezem magam, jó éjszakát. Holnap beállítom a láncot és átvariálom az első fékem valami nem stimmel vele fel kell pumpálni hogy jó legyen de nincs benne buborék
Az enyémnek 180 a vége, a 400-as tuti többet megy, biztos 160-at mentem vele, nem mondom, hogy minden erőlködés nélkül és azt sem, hogy 10 mp alatt megvolt, de szerintem ha hosszabb egy 500m-el az út a piacig, akkor kiadta volna a 180-at én 8-10 ezren használom átlagba, de az enyém pörgősebb. Persze, először ismerkedjetek, aztán ha tényleg kiderült, hogy minden jó és minden szép akkor lehet húzni a nyelét, ezek a kis motorok igénylik a fordulatot
Várom NAGYON nagyon a talit, ki-hogyan megy? merre fele?
De budán lakni még mindig jobb mint a túlfelén...