Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és dőől a lé
Én adtam volna neki Állást is
mi van Pestám? puncik? ma jött be egy, állást keresett sajna ezzel nem én foglalkozom
Senki sehol?
jó8
na szasztok eltoloma bicajt.jó éjt mindenkinek!
az a jó ha szereted amit csinálsz!
Én szerintem szombat dél körül indulok és a régi 1-en gondoltam.de erre fele csak én lakom így hát sajna senki nem tud velem jönni.
Nem sok. Igen meló ezerrel, minden nap szinte. De ezt akartam és örülök is neki, meg hát most megint ugye az előléptetés...sok a meló, sok a tanulnivaló, vizsga a külföldi főnökség előtt a hónap végén, teljesíteni minden területen stb. De azért élvezem nagyon

Várom NAGYON nagyon a talit, ki-hogyan megy? merre fele?
pápá!
Na pápá
Láncról jut eszembe, enyémen szerintem elég feszes, majd kicsit engedek rajta meg befúlyom láncsprayvel! Jóéccakát!
Tudod milyen szar amikor 5.be 50el 2000 a fordulat és alig eszik a motor 100nál 3000-3500. 50nél 5be odarántod és vazze végetnemérő gyorsulás még a broki is felállt olyan adrenalin löket volt
na és mi újság veled POTI? meló?
hát ismét sokat beszélgettünk!
Na mentem vízszintbe helyezem magam, jó éjszakát. Holnap beállítom a láncot és átvariálom az első fékem valami nem stimmel vele fel kell pumpálni hogy jó legyen de nincs benne buborék
Na jó Pupu de itt MUSZÁJ ha teperni akarsz és nem csak csordogálni. Ha igazán tempósan akarok menni, nem nagyon engedem 14-16 alá a fordulatszámmérőt
Meg nekem budapest az pest
De budán lakni még mindig jobb mint a túlfelén...
A nagyoknál meg én igénylem a fordulatot
Az enyémnek 180 a vége, a 400-as tuti többet megy, biztos 160-at mentem vele, nem mondom, hogy minden erőlködés nélkül és azt sem, hogy 10 mp alatt megvolt, de szerintem ha hosszabb egy 500m-el az út a piacig, akkor kiadta volna a 180-at én 8-10 ezren használom átlagba, de az enyém pörgősebb. Persze, először ismerkedjetek, aztán ha tényleg kiderült, hogy minden jó és minden szép akkor lehet húzni a nyelét, ezek a kis motorok igénylik a fordulatot
Jha tényleg, utcanevekkel pesten gondbavagyok:D
na jó most ez már a 3ik változat.
És az Bartók volt