Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így már értem!Nem tűnik rossznak,és még szét se kell szedni teljesen!Már csak az a kérdés halkabb lesz-e?!Én így gondoltam!
nem tudom valami kawasakis ha jól látom a motorját
sZASZTOK. eZKIEZ
van a kipufogó dobon a csővég csinálsz 1 akkora átmérőjű kupakot abba csinálsz 1 pl 30as lyukat arra hegesztesz kb 10-15cm 30as csövet aminek a vége kicsit el van hajlítva és azt belerakod a csöved végébe
1.
Más: Candy Spectra Red, R176C ez a színkód mond neked valamit?

Annyira nem értem amit mondasz!Attól,hogy dugok bele egy vékonyabbat is,még ugyanúgy nem lesz benne semmi fojtás nem?már arra is gondoltam,hogy lezárom a cső felét egy lemezzel és 10 centivel arrébb még eggyel a másik oldalon és akkor ki kell kerülnie a gáznak!Csak az a baj,hogy minden próbánál újra kell tömni és az szar meló!
4 es a marlboro yamaha.
Gondolom pontypikkelyest sokáig tartana festeni így azt elvetem
csinálj bele 1 kisebb átmérőjű csövet ami a kipuff végébe betolod és ott a csőcsonkhoz csavarozhatod kérd meg zsoltit fotózza le az övét.
Lájkoljatok
léciléciléci
Ez minimális egyszerűsítéssel túl nagy nehézséget nem okoz.
Azt hiszem szerelmes leszek bele.
Szavazzatok
1-2 -3 -4 kép?
sziasztok!
Foglalkozott már valaki kipufogó "hangolással"?valamiféle halkítás kéne bele!most csak egy üres cső megy végig benne,körülötte kitömve!volt már benne középen egy lemez kifurkálva,de szerintem az nem túl jó!most elég repedt fazék hangja van,de legalább jókat durrog!valakinek valami ötlet,tapasztalat?
Licit induló ár:200$, Vedd meg most ár:500$
500$ vagy 200$
De ezt se egyszerű megfesteni ugye?
ja ok.
Amerikai autós találkozó komárom hétvégén
apropó ezt mire is mondtad?
ez tényleg komoly!