Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóóóóóó reggelt ki ám de még hogy
Jó reggelt,Puput most nem keresem mert tegnap kiütötte magát.
Srácok az én unokahugom is karancslapujtöi,az ura 600-as enduróit hajtotta szülés elött.Ildikónak hivják és motorostalálkozón rigablokkdobóversenyt nyert nöi kat.-ban .
Megyek level 67-re.
És pupi ne használd már azt rá hogy csöcsös. Van neki neve is.
Ábrus szeret bohóckodni de ilyesmivel (mások érzéseivel, életével) nem szórakozik. Nincs másik niklye (és nem is lesz) mert belőle csak egy van.
Hát telenyomtatok vagy 10 oldalt ezért összefoglalom:
Na megyaek mert álmos vagyok majd szólj hogy kék vagy nem !
Holnap délelöt pont arra lesz dolgom ha kő beugrok
Vezzeg te tényleg padlon vagy mostanság Minden rossz van veled ami csak lehet
20 három 25 negyven5 huszón 4
fu basszameg ugy be vagyok baszva hogy nem tudok tv-t nézni fokusz zavar miatt. 2tv-t látok
Na mi legyen
De olyan ügyes gyerek vagy Jó hogy nem várszt még egy hetet hátah addig elviszi valaki azt a ruhát
Na most végeztem a vissza olvasással Nem igaz hogy ráértettek Na közben azt is olvastam hogy mást is érdekelt aképe az ifju leányzonak
én is irkáltam neked
Baszki ennyit teleirni
Sziasztok
Szia Szia ! Kit tisztelhetünk ilyen ifju hölgy személyében Kép az adatlapodon mindenképpen ?
Zsoltikám nagyon paffon lehetsz már utolsó kortyot a te egészségedre iszom Isten Éltessen Testvérem .
jó éjszakát gyerekek
Jó éjt tesó . .
nem rossz!
basszus én 5 sör után már aludnék.mostanában már nem bírom a piát. menj aludni én is lépek. na meg ha mindent feliszol mi marad holnapra.
na jó légy Pupu léptem.jó éjt!
a punci reggeli faszveréshez élménydúsabb
a most mi legyen elfogyott 5 sör 1 ü bor vegyek még magamhoz finom nedűt vagy menjek alukálni?