Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az FZ-n eredetileg felül van, de az FZR teló rövidebb kb. 4cm-rel.
Szóval én csináltattam egy olyan teló záró csavart amivel kb. 2cm-el magasabb az eredetinél, így nem lóg annyira a motor eleje. Ha most találok olyan csutkát ami még kb. 2cm-el magasabb az eredetinél akkor leszek ott ahol a gyári FZ.
Jól ki van ez találva.
Ez is eredeti made in pupu
Kormány volt 6000 mert ilyet akartam ha nem akkor felraktam volna a vaskormányt. és az első féknek a felső csövét kell 1 hosszabbra kicserélni a gázbowdent máshol elvezetni
Hát amelik magasabb, ha ez a cél... de szélesebb nem lesz
Nálad az FZ-n a felső kifli alatt vagy felett van a csutka?

A Pupu megoldása télleg jó lett
Sokat gondolkodtam rajta, de :
1, ez többe kerülne (a csutkák ára csak 2500/db)
2, macerás megcsinálni, (fúrás faragás, átcsövezés stb.)
3, jobb szeretnék a konzervatívabb megoldást, ami akár eredetinek is tűnhet.
Ezt mondom én is
szerintem ennél túrásabb megoldás nincs csak macerás megcsinálni
1-es 4es
Lehet délután elmegyek veszek egy új, (használt) kormányt az FZ-re, amivel jóval túrásabb pozíciót lehet elfoglalni.
Most közvéleményt kutatok, szerintetek melyik a befutó.
Természetesen most nem a kopottság alapján kellene dönteni.
Egyébként meg azért megyek el, mert fel is lesz próbálva a gépre, látatlanba nem szívesen ruháznék be ilyesmire, mert lehet el sem fér. Nálam a CBR és a VFR kormánya a befutó
Hát végül is.... Nővel elbírok, és nem vágyódok közéjük, mert mindig is itt voltam Halljuk a te érveid
Aha akkor tudom miért vagy katona
Reggelt mindenkinek
Látens homosexualitás?
Nem bírsz el egy nővel, és álmodban katonabajtársak közé vágysz... Pupu, kezdek aggódni miattad...
Dehogy is, és arra keltem hogy sírok és tényleg sírtam. Katona voltam irakba és elvesztettem a bajtársam és annak a temetésén voltam.
vazze, motort vettem álmomban ez már súlyos
(mondjuk a múltkor meg házat )
lehet el kéne mennem orvoshoz.....
És nincs macskajaj ezek szerint 2 nap edzés után jöhet 1 komolyabb csapatás.
Ja de a nevét nála használom, itt a csöcsöst.
Elég volt a bebaszós napokból. Legközelebb csak a talin.
Ejj de jó volt. Egész éjjel fáztam nem csuktam be az ablakot, felkelni meg nehéz lett volna hozzá. Most is kellemesen hűvös van.
Jó reggelt !