Telibe találós...
Orbán látogatást tesz a Vatikánban.
Ahogy találkozik a pápával, az kezet csókol neki. A körülötte levő bíborosok ezen teljesen felháborodnak:
- Na de Szentatyám, ez azért túlzás...!
Mire a pápa:
-Ti csak ne szóljatok... Ez az ember olyan, mint Jézus Krisztus! A bíborosok megrökönyödve kérdezik:
- Hogyhogy?
Erre a pápa:
- Istállóban született, barmok között él és százezrek várják a mennybemenetelét
Nekünk itt már van jó motor mindenkinek. De sok sikert továbbra is, nem megy 1ik pillanatról a másikra. Lehet azonnal lecsapnak rá mint az én apriliámra, de az is lehet hogy úgy jársz mint a haverom fél évig hirdette a pikk pakk motorját mire elvitték
A nagymama haldoklik. Magához hívja az unokáját, és így szól:
- Mindig jó gyerek voltál, ezért rád hagyom a farmomat, beleértve a nagy házat, az istállót, a munkagépeket és 22 millió dollárt!
- Hű, nagymama - lelkendezik az unoka. - Nem is tudtam, hogy ilyen gazdag vagy! És hol van ez a farm?
- A Facebookon...
Orbán látogatást tesz a Vatikánban.
Ahogy találkozik a pápával, az kezet csókol neki. A körülötte levő bíborosok ezen teljesen felháborodnak:
- Na de Szentatyám, ez azért túlzás...!
Mire a pápa:
-Ti csak ne szóljatok... Ez az ember olyan, mint Jézus Krisztus! A bíborosok megrökönyödve kérdezik:
- Hogyhogy?
Erre a pápa:
- Istállóban született, barmok között él és százezrek várják a mennybemenetelét
Sajnos még mindig eladó úgy látszik nem kell senkinek egy jó motor
Megnéznéd nekem? De először küldj már 1 tell számot: trobi24 kukac freemail.hu
- Mindig jó gyerek voltál, ezért rád hagyom a farmomat, beleértve a nagy házat, az istállót, a munkagépeket és 22 millió dollárt!
- Hű, nagymama - lelkendezik az unoka. - Nem is tudtam, hogy ilyen gazdag vagy! És hol van ez a farm?
- A Facebookon...