Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csodaszép tényleg írígylem is tőled alíg várom hogy láthassam és megismerjen 1 igazi motoros pasit
Nem vagyok magányos Kanyarokban azért vigyázz, és ne gondolkozz el, máskor állj meg, és beszéld meg vele, jobb lesz. Az a baj, hogy az emberek nem képesek meghallgatni a másikat, pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne megkérdezni, hogy mi van... Nem vagyunk gondolatolvasók...
Hotdogon nem voltál fent ég mikor kezdted a motorozást?
én mertem, mert az én csodaszép motoros királylányom itt fekszik mellettem.
lehet ábrus csinállt már fura dolgojkat mikor a Gyulát szivatta.
Én is erre gondoltam eslő pillanatban de nem volt merszem írni. Ki tudja hátha 1 magányos csodaszép motoroslány aki csak rám vár
De mi még nem ismerünk, és gondoltam 1 próbát megér
nos akkor innentől tuti biztos, hogy egy állandó tagunk szórakozik egy friss nick-el.
voltunk 2 napot motorozni csodálatos volt minden gondom elszállt ha vele voltam. De volt 1 tette amit most nem részleteznék de rosszul esett és emiatt 3x besokaltam kanyarba mert nem tudtam a vezetésre koncentrálni. De megoldottam hisz itt vagyok
Aki ismer, tudja hogy királylány vagyok Nem vagyok fent facebook-on, nem az én stílusom
. de nem lehetne az arc nélküli lovast csodaszép királylánnyá változtatni
próbáltam facebook rákeresni de emil alapján nincs találat .
pedig biztos csinos lehet
Ha már egyszer bántotta valaki, utána beindul a védekező mechanizmus, és sokáig fenn is tartja. Tudom magamról. Én is mindig azt nézem, hogy mikor jön a rossz dolog, mert akkor nem érhet meglepetés, legfeljebb kellemesen csalódok. Türelmesnek kell lenne, sok idő kell ahhoz, hogy a régi emlékeit felejtse. Tudom magamról.

Ami engem illet, maradok arcnélküli lovas
Én is mindig az aprónál azzal kezdem hátha van 1 balfék aki cserélné az enyémre
a supermoto jó 5let. Tudom. főleg mióta mentem azzal a DRZ400-al jajjjj
. . jó ötlet
ismerem 2,5 éve tudom mit gondol de tudod a szerelem vak és én 1 makacs öszvér vagyok. 1éve szakított a pasijával aki verte és most nincs bizalma senki felé, azt hiszi hogy én is ilyen átbaszós pasi vagyok de tudja hogy nem de mégis.
olyat én is akarok ! Supermoto. Királyság!
fotó van a vasakról? (persze magadról is rakhatsz fel ha mersz)
és 640es az igen le a kalappal előtted
Ha vázolod a problémát, talán tudok abban segíteni, hogy ő mit gondol.
Ti adnátok egy dot 3504 feliratos autógumiért (téli Michelin Alpin 175/70R14) gumiért 5 pénzt?
2004 35. hetében gyártott
rendesen lekiismeres furdalásom van. 20-ért adtam oda a 4-et.
na az jó szeretem a supermotot meg a supermotos lányokat is
ne mert sírok a röhögéstől
Csak volt :) Már ktm-em van, supermoto :) ez sem rossz
ja volt