Nem vagyok magányos Kanyarokban azért vigyázz, és ne gondolkozz el, máskor állj meg, és beszéld meg vele, jobb lesz. Az a baj, hogy az emberek nem képesek meghallgatni a másikat, pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne megkérdezni, hogy mi van... Nem vagyunk gondolatolvasók...
voltunk 2 napot motorozni csodálatos volt minden gondom elszállt ha vele voltam. De volt 1 tette amit most nem részleteznék de rosszul esett és emiatt 3x besokaltam kanyarba mert nem tudtam a vezetésre koncentrálni. De megoldottam hisz itt vagyok
Ha már egyszer bántotta valaki, utána beindul a védekező mechanizmus, és sokáig fenn is tartja. Tudom magamról. Én is mindig azt nézem, hogy mikor jön a rossz dolog, mert akkor nem érhet meglepetés, legfeljebb kellemesen csalódok. Türelmesnek kell lenne, sok idő kell ahhoz, hogy a régi emlékeit felejtse. Tudom magamról.
ismerem 2,5 éve tudom mit gondol de tudod a szerelem vak és én 1 makacs öszvér vagyok. 1éve szakított a pasijával aki verte és most nincs bizalma senki felé, azt hiszi hogy én is ilyen átbaszós pasi vagyok de tudja hogy nem de mégis.
Ti adnátok egy dot 3504 feliratos autógumiért (téli Michelin Alpin 175/70R14) gumiért 5 pénzt?
2004 35. hetében gyártott
rendesen lekiismeres furdalásom van. 20-ért adtam oda a 4-et.
pedig biztos csinos lehet
Ami engem illet, maradok arcnélküli lovas
fotó van a vasakról? (persze magadról is rakhatsz fel ha mersz)
2004 35. hetében gyártott
rendesen lekiismeres furdalásom van. 20-ért adtam oda a 4-et.