Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevaasz
Nekem is le kellett esztergáltatnom a végsúlyt beleférjen, na akkor meg a gumi nem ment bele. Jó kis extrerős csavarrögzítőt kapott
Szasztok Spanok
szasztok cimbik.
Ja, köszi fiúk

Még a kormányvég-súlyt át kell alakítanom hozzá, de az is lehet hogy van valahol olyan aminek ekkora a menete. A teló zárócsavarból meg a télen csináltatok kettő valami rozsdamentes anyagból, addig így marad.(esetleg lefestem kályhaezüst-el ) Eddig nem foglalkoztam vele, de úgy tűnik bevált a konstrukció.
Nyugisan indult mondom megyek 1 kört, Erikához beugrottam köszönni mert útba esett. Kicsi beszélgetés elmentem kenyérért neki mert qrva jó fej gyerek vagyok. Mikor indulnék megkérdeztem puszi nincs? Erre mit szólna hozzá a volt asszony? Mondom mit szólna semmi köze hozzá és már durrant is az agyam köszönés nélkül el is indultam kövér gáz risza azt szevasz. De mitől lett ekkora erő benne eddig nem csinált ilyeneket.
Hazaérek fészbuk volt asszony hozzászól a Erika túrás képeihez amit felraktam mikor együtt voltunk nem volt udvarias az a lényeg. Gyorsan kitöröltem és felhívtam és elküldtem a picsába nem gyengén na oda se megyek 1 jó darabig csak a gyerekeket sajnálom.
nyugi van
motorozni nem menj vérgőzösen, mert ott pusztulsz
Most jöttem vissza ki kellett szellőztetnem a burámat mert jól felbaszták megint. Majdnem perec lett a qrva életbe. Elindultam és és beszitált az eleje kb 8-10m risza risza volt le is fostam a bokámat.
fasza lett
Ezt én is meg akarom nézni.
Majd ha olyan gazdag leszek, mint ahogy nem akkor én is csinálok egy ilyent
Megjöttem.
335km, 18lityó, 5,3-as fogyasztás
1000-es meg kell a faszomnak, ez is épp elég
hogy tetszik az új kormányom?
Nem egy nagy was is das, de hazának már nem fájt a vállam.
Jááááj. Menni kéék.
Sziasztok. Köszönöm a köszöntést ű
Csak nem nagyon érek net közelbe, de rajta vagyok, hogy legyen nálam.
Állat volna mindenki full páncélba bobozna lefelé
Ja. Bukósisak, védőfelszerelés lesz nálunk.
Csövi ezt is be lehetne iktatni aki akar
http://bobozas.hu/visegrad/ara...
Találkozóig nem iszok elég volt.
Most nézem a szervízkönyvet és tényleg nincs rajta ac pumpa
Ne igyál többet....
lehet dc pumpa van benne?
Ábrus, az fj 1100-en miért nincs ac pumpa?