Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az alábbi képen levő bisz-baszt felpróbáltam az FZR1000 genesis kábelére, és jó rá.
Mint említettem azt nem tudom hogy az Exup-on is ilyen van-e, de meló után otthon is körülnézek.
Akkor ez nem az bár nekem is hiányzik valami ilyesmi is mert van 1 stekker ami ilyen 6 lábú bár csak 3 vezeték megy rá.
nem az enyém hat pólusú
ilyenre gondolsz?
Vettél csapágyat az első kerékhez?

Csak mert én most nyúltam le kettőt, 6302 2RS 303,-Ft +ÁFA /db
gyártmánya: CODEX

vigyek neked is a talira kettőt?
Az 1000 genesis relét megtaláltam az nem ilyen sajnos.
Otthon még körülnézek
. . . .
Ezt csekkoljátok pupákok:
igen

én a tavasszal szoptam mert az index relém döglött meg, ment minden csak nem indult a vas

bontóban egyébként 5k körüli áron van ez a doboz, már akkor rákérdeztem. Mondjuk nem tudom hogy az FZ750, FZR1000, FZR1000exup mennyire kompatibilis egymással.

kb negyed óra múlva ha itt vannak a cuccok megmondom
Én se várom meg míg feltölt 1x kerepeltetem és ráindítok
nekem sem tölt fel az AC-m, mégis megy a motor.
Biztos ,hogy az is mert kattanik ha buzerálom ac AC előfordulhat ,hogy emiatt nem kap elég áramot az AC?
szerintem ez az AC relé

ebből nekem lehet van egy felesleges
majd megnézem
Még 1 kérdés ez pontosan mi ,mert ahogy nézem szinte mindenhez köze van.
Nem fogok vitába szállni erről veled gondolj amit akarsz panasz még nem volt rám.Fogalmad sincs konkrétan miről van szó. Előző "mester emberek " összevissza kötözgettek mindent tehát a kapcsolási rajzot baszhatom adataim nincsenek tehát kérdezek mert az nem szégyen.Mert ha veszek 1 AC és ha feleselgessen mert csak 1 relé vagy ellenállás akkor mi van?
Biztit használj előtte,mert ha jól sejtem a pumpa állapotát,szükség lesz rá.
Te, a szkútersszervized hirdeted, és egy AC áramfelvételét nem tudod megmérni - valami itt nekem nem kerek...
Köszi aranyos vagy! Kölcsön adod a tied? Ha a müszert 2 voltra állítom akkor mérek 0.12 20 v határon semmit sem mutat.Aszt hiszem egy 10A bisztivel direktbe kötöm és megkuksizom mit csinál.
Asszem a gyújtáskör(ignition) biztiről megy,az nálam 10A-es.
Ha nem kell erőlködnie akkor megindulhat,de ha már nyomni is kell erősen,akkor már kevés.ki kéne próbálnod egy jó pumpával.
Na akkor tudnál nekem mondani egy biztossitték méretet és ,hogy melyik lehet az ő pisztije. Csak azt nem értem ,hogy eddig működött most miért nem?Előtte nem méricskéltem én ,hogy menyi áramot kap. Előfordulhat hogy valahol probléma lehet a vezetékkel és azért van ilyen kevés áram - illetve még azt nem értem ha gyújtást adok akkor miért indul el ilyen kevés árammal is.
Ha le van korlátozva a tekercs árama,akkor ne csodálkozz hogy nem akar nyomni.Ha jól emlékszem 1.7 A a pumpa húzóárama,ehhez képest azzal a 70 ohmos ellenállással a tizedét kapja!Nem értem ki és miért tette bele,ez így nem nyerő!Attól félek beteg a pumpa tekercse,és ezzel korlátozták le,így nem veri ki a biztit.
Te fogalmam sincs kb 0.54 V- tot mértem a szálon de mondom mikor gyújtást rakok akkor nyom a szemét csak menet közben nem nem lehet ,hogy a nyomásszabályzó szívat?