Az alábbi képen levő bisz-baszt felpróbáltam az FZR1000 genesis kábelére, és jó rá.
Mint említettem azt nem tudom hogy az Exup-on is ilyen van-e, de meló után otthon is körülnézek.
én a tavasszal szoptam mert az index relém döglött meg, ment minden csak nem indult a vas
bontóban egyébként 5k körüli áron van ez a doboz, már akkor rákérdeztem. Mondjuk nem tudom hogy az FZ750, FZR1000, FZR1000exup mennyire kompatibilis egymással.
kb negyed óra múlva ha itt vannak a cuccok megmondom
Nem fogok vitába szállni erről veled gondolj amit akarsz panasz még nem volt rám.Fogalmad sincs konkrétan miről van szó. Előző "mester emberek " összevissza kötözgettek mindent tehát a kapcsolási rajzot baszhatom adataim nincsenek tehát kérdezek mert az nem szégyen.Mert ha veszek 1 AC és ha feleselgessen mert csak 1 relé vagy ellenállás akkor mi van?
Köszi aranyos vagy! Kölcsön adod a tied? Ha a müszert 2 voltra állítom akkor mérek 0.12 20 v határon semmit sem mutat.Aszt hiszem egy 10A bisztivel direktbe kötöm és megkuksizom mit csinál.
Na akkor tudnál nekem mondani egy biztossitték méretet és ,hogy melyik lehet az ő pisztije. Csak azt nem értem ,hogy eddig működött most miért nem?Előtte nem méricskéltem én ,hogy menyi áramot kap. Előfordulhat hogy valahol probléma lehet a vezetékkel és azért van ilyen kevés áram - illetve még azt nem értem ha gyújtást adok akkor miért indul el ilyen kevés árammal is.
Ha le van korlátozva a tekercs árama,akkor ne csodálkozz hogy nem akar nyomni.Ha jól emlékszem 1.7 A a pumpa húzóárama,ehhez képest azzal a 70 ohmos ellenállással a tizedét kapja!Nem értem ki és miért tette bele,ez így nem nyerő!Attól félek beteg a pumpa tekercse,és ezzel korlátozták le,így nem veri ki a biztit.
Te fogalmam sincs kb 0.54 V- tot mértem a szálon de mondom mikor gyújtást rakok akkor nyom a szemét csak menet közben nem nem lehet ,hogy a nyomásszabályzó szívat?
Mint említettem azt nem tudom hogy az Exup-on is ilyen van-e, de meló után otthon is körülnézek.