Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááá. dehogyis. az illegális.
hát szerintem nem.miért vadászni szeretnél?
Tudja hogy ilyen cicipártiak vagyunk Azért csöcsösöztem mert kicsit felhúztam az agyam azon, hogy elgondolkodtam az én áldozatvállalásomon és sok dolgot előrébb helyeztem az ő érdekébe.
ebből ha a szűkítést kivesszük van egy sörétes puskánk?
puska
Szasztok cimbik!
mennyééé
jajj menjünk már, forrrrr a vérem. harminchat kibaszott fokot mond péntekre
Neked a goldfinges képeket szántam.
Pupi rendes tőled hogy kiemelten gondolsz rám de mit fogsz mondani a kislánynak ha meglátja ezeket a képeket?
A képek persze nagyon jók és a téma is remek, valamint én támogatom is az ilyesmit de ez mégiscsak illetlenség nyilvános fórumon bemutatni ilyen részletesen a barátnődet. (az persze más ha ez az ő beleegyezésével történik)
A képeken kedvesnek-csinosnak-mosolygósnak látszik úgyhogy ne legyél már ilyen vele. (nemrég megint csöcsösnek nevezted)
Egyébként a többi kép is jól sikerült és örülök hogy mégis elmentél vele kirándulni.
(Thomas képeire (1.) meg már nem is merek semmit írni)
A dolgok mögé lát.
Látom emre élesen látja a lényeget!
morgen
Jó reggelt. Kicsit karcos az idő 16 fok.
Sziasztok! volt valaki veterán börzén ? volt ott egy csóka, macskalámpás FZR-el, jaj de szép volt hiányzik a kis fizi sikerült ma levágni az ujjamból is, ha szerencsém van nem kell holnap ügyeletre mennem... igazából nem tudom mit akartam írni... na mindegy nyomjátok a kalinkát fasza cucc, jó fájdalomcsillapitűóóó
Boldog névnapot a Pestáknak és köszönjük a tüzijátékot.
Voltunk kinn tűzijátékot nézni, szép volt
Sanyi meg mindenki aki erre fele jön talizzunk má'
AAaaaaaamúgy meg mindenkinek.
Én a talira pénteken megyek valszeg, szombaton meg jövök
es mius mit szol hozzà, hogy gumiszáju ribancokat kell dugnod online?
Jó éjt uraim elfáradtam megyek szuszókálni.
Köszönöm
Boldog szülinapot neki!
Jó éjt!