Tudja hogy ilyen cicipártiak vagyunk Azért csöcsösöztem mert kicsit felhúztam az agyam azon, hogy elgondolkodtam az én áldozatvállalásomon és sok dolgot előrébb helyeztem az ő érdekébe.
Pupi rendes tőled hogy kiemelten gondolsz rám de mit fogsz mondani a kislánynak ha meglátja ezeket a képeket?
A képek persze nagyon jók és a téma is remek, valamint én támogatom is az ilyesmit de ez mégiscsak illetlenség nyilvános fórumon bemutatni ilyen részletesen a barátnődet. (az persze más ha ez az ő beleegyezésével történik)
A képeken kedvesnek-csinosnak-mosolygósnak látszik úgyhogy ne legyél már ilyen vele. (nemrég megint csöcsösnek nevezted)
Egyébként a többi kép is jól sikerült és örülök hogy mégis elmentél vele kirándulni.
(Thomas képeire (1.) meg már nem is merek semmit írni)
Sziasztok! volt valaki veterán börzén ? volt ott egy csóka, macskalámpás FZR-el, jaj de szép volt hiányzik a kis fizi sikerült ma levágni az ujjamból is, ha szerencsém van nem kell holnap ügyeletre mennem... igazából nem tudom mit akartam írni... na mindegy nyomjátok a kalinkát fasza cucc, jó fájdalomcsillapitűóóó
puska
A képek persze nagyon jók és a téma is remek, valamint én támogatom is az ilyesmit de ez mégiscsak illetlenség nyilvános fórumon bemutatni ilyen részletesen a barátnődet. (az persze más ha ez az ő beleegyezésével történik)
A képeken kedvesnek-csinosnak-mosolygósnak látszik úgyhogy ne legyél már ilyen vele. (nemrég megint csöcsösnek nevezted)
Egyébként a többi kép is jól sikerült és örülök hogy mégis elmentél vele kirándulni.
(Thomas képeire (1.) meg már nem is merek semmit írni)
Én a talira pénteken megyek valszeg, szombaton meg jövök