Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

steklámpa készítés van folyamatban. most nem megy. a kutat próbáljuk megcsinálni este, kell a fény
2 napja nincs víz.
hm izgalmas az is vedd ki fél perc alatt megvan mérd meg utána vissza fél perc de csere érett ahogy elnézem.
nem birom lefotózni, szar a gép.
bocs csak valamiért kibaszottul fáj a fejem.
. . . Köcsög paraszt szemét rohadék autós. Azt nem írják le hogy hogy történt a haverom látta. A kocsi qrva gyorsan ment nekiment 1 lámpaoszlopnak és átpördült a szembesávba ahol jött a motoros és telibeverte szegényt.
link
Na ez jó kis lecke volt ezentúl mindig
2mm alatt van a ferrodol kuka a betét az a lényeg nekem a baloson alig van míg a jobboson 3mm
indulás előtt át kell vizsgálni ám a vasat ! Kéremszépen !
aha.
Hát ha azt kihúzod fékezel akkor a fasz se tudja mi történt volna de nem kellemes az biztos. Főleg úgy hogy tegnap mátráztunk ma meg nem finomkodtam. Szóval
Ott látod a betéthelynetartó keresztet vagy mi a tökömet és ahol jelölve van annak nem kéne ott lenni A bal betétem csúnyán kopott
ha azt kihúzod kifordul a fékbetét a helyéről? (az nem igen tud kicsúszni menetközben. Vagy ahogy előre forog kifordítja a helyéről?)
Én ehez buta vagyok.
Ezt hol látod rajta? (ha megmutizod megnézem a sajátomon is. )
Te se látsz csak nézel
Az nem baj, a pöcök csúszott ki
ja most esett le hogy alig van ferodol a betéteken.hát ez sürgős csere!
A motort én mosom mindig azért pízet nem adok
Ja nem, ruhamosodába voltam tudod ilyen amerikai és ott mosatom a ruhákat. Beadom 1 óra és kész és mehetek vissza érte. Nem a mosós volt.
Ugye tegnap intenzíven kellett hátsó féket használnom. Ma is keménykedtem hát lefosom a bokám hogy még élek.
akkor menj vissza és verd le a mosó emberkén.
ÚÚÚÚ Pestám bocsánat Boldog neved napját!
hát akkor vagy tedd le az engedélyt vagy menj el a boltba és vegyél. nem díjazom a rabsickodást!
Hazaértem most voltam mosodába. Éppen hívott Erika és sétálgatok a motor körül nézegetem 1x csak min akadt meg a szemem hát nem tudtam szóhoz jutni vagy fél percig.
na aaazzz tuti.
Én is cicipárti vagyok.
cicipárti! a parlamentbe is el tudnék képzelni egy ilyen pártot!biztos sokan szavaznának rájuk.