Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg, ha valakit érdekel.
Én is kb 10körül indulok 1ó alatt nyugisan átérek majd
ha pomáz felöl akkor elfordulsz balra a 11 esen és onnan kb 5-10km belül valahol jobbra lesz ki va táblázva van mellette 1 baszott nagy strand azt nem lehet eltéveszteni.
Én most végeztem a pakolással.

Szerintem reggel amit tudok indulok, ez gyakorlatilag olyan 7 óra körül várható. Úgy döntöttem bőrben megyek, autópályán nem akarok szövet cuccban menni, és ha szerencsém lesz a nagy meleg előtt megérkezek.
ha pomáz felől érek be Szentendrére akkor ott merre kell mennem?vagy ki van táblázva a kemping?
Menjünk máááááááááááááááááááááááááááááár
lassan én is készülődöm.az útvonal kinyomtatva motor felkészítve (már csak tankolnom kell majd holnap) aztán holnap összepakolás, szombat délig meló aztán irány Szentendre!
Ja akkor lassan hajvágás,borotválkozás, fürdés és összepakolás holnapra ja és közbe sörözés
azt nem tudom.mindenkinek éppen amihez.
mihez van itt az idő?
na csumi!most van itt az idő!
Te fogd be! Celebek ne nyavalyogjanak. Még mindig nem nyögted ki hogy ott leszel-e holnap vagy nem!
Te póló rövidgatya strandpapucsba tolod teljesen el pestiesedtél
akko én micsináljakm ha minden nap itt tolom
A nyári cordura motorosgatyám még oké de a fekete Bering kabátommal már komoly fenntartásaim vannak,hiába szellőzik.
Menet közben még oké de ha megállok vagy Pesten keresztül kell szarakodni a dugóban akkor igen gyorsan elolvadok. (de fasza is volt tavaly Sikondán! )
Szerintem én is kihagyom a bőrgatyát és csak farmerba tolom
Komolyan gondolkodom azon hogy holnap a motorosruhánk a dobozban teszi meg az utat velünk, ugyanis mentem robesszal póló-rövidnadrág kombóban és még így is baromi melegem volt.
Bajba leszek mert nem tudom felhúzni magamra a gumikat. na nem azt hanem a motorgumit valahogy fel kell pókoznom valahová
Én reggel megyek rakatom fel a gumikat mert a hátsót már nem kockáztatom meg 2 személlyel ilyen melegbe a közepe már nagyon kopott.
1 gumám kopás határon hátso még jó
ezért cserélem én is már a alit nem kockáztattom meg
Én is így képzeltem.
6-oson fel, Lágymányosi alatt végig a rakparton és egyszer csak a Szentendrein találom magam. Onnan meg már egyszerű mert a Szentendrei út épp nem Rómába vezet.
Aha akkor nem is folytatom
talán fél mm van még belüle
Mennyire halott a hátsó betéted?