ha pomáz felöl akkor elfordulsz balra a 11 esen és onnan kb 5-10km belül valahol jobbra lesz ki va táblázva van mellette 1 baszott nagy strand azt nem lehet eltéveszteni.
Szerintem reggel amit tudok indulok, ez gyakorlatilag olyan 7 óra körül várható. Úgy döntöttem bőrben megyek, autópályán nem akarok szövet cuccban menni, és ha szerencsém lesz a nagy meleg előtt megérkezek.
lassan én is készülődöm.az útvonal kinyomtatva motor felkészítve (már csak tankolnom kell majd holnap) aztán holnap összepakolás, szombat délig meló aztán irány Szentendre!
A nyári cordura motorosgatyám még oké de a fekete Bering kabátommal már komoly fenntartásaim vannak,hiába szellőzik.
Menet közben még oké de ha megállok vagy Pesten keresztül kell szarakodni a dugóban akkor igen gyorsan elolvadok. (de fasza is volt tavaly Sikondán! )
Komolyan gondolkodom azon hogy holnap a motorosruhánk a dobozban teszi meg az utat velünk, ugyanis mentem robesszal póló-rövidnadrág kombóban és még így is baromi melegem volt.
Én is így képzeltem.
6-oson fel, Lágymányosi alatt végig a rakparton és egyszer csak a Szentendrein találom magam. Onnan meg már egyszerű mert a Szentendrei út épp nem Rómába vezet.
Szerintem reggel amit tudok indulok, ez gyakorlatilag olyan 7 óra körül várható. Úgy döntöttem bőrben megyek, autópályán nem akarok szövet cuccban menni, és ha szerencsém lesz a nagy meleg előtt megérkezek.
Menet közben még oké de ha megállok vagy Pesten keresztül kell szarakodni a dugóban akkor igen gyorsan elolvadok. (de fasza is volt tavaly Sikondán!
6-oson fel, Lágymányosi alatt végig a rakparton és egyszer csak a Szentendrein találom magam. Onnan meg már egyszerű mert a Szentendrei út épp nem Rómába vezet.