Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez csak alapozó,
Tamás csak 3 kor ér rá indulni,gondoltam megvárom haladjunk együtt .
Addig össze kell raknom, és a kormánycsapágyat elforgatni, mert nagyon ratyi
Egy ilyen feketét befogadna a szívem mattba
De lehet mondom azért neki .söt megkérdem mindjár
Nem baj
de fasza fekete, és ezt te még holnap fel akarod szerelni és úgy jönni?
Gondoltam reá csak Te még nem hallotad Csöviék szerintem már igennekik már aszem mondta ! Régen csak mögém ült fel.De most már nem ül nagyon szívesen fel mert állitolag szerinte egy állat vagyok Címszoval
megbeszéltük
Hát hozd ki a Katát is
Katátol haza hozzánk 1 óra volt ! de nem kell állandositani az ilyentett Kata a Budapest északi határán lakik pont az utso háztömb a 11 es ahol elhagyja budát .Ép ez alényeg hozzájuk is igérkezetm ha már arra megyek
Nem is azzal van abaj ! Henem nékem még Tétényben munka szakértésem van Azt kell mondanom hogy örülök neki mert csak pénzt hoz a házhoz de az időmet is huzza.Bár igy terveztem találkozora jővet megnézzés
Jó neked 1,5 is elég
Pestám estére itt leszel és kész 2ó alatt felérsz
nehogy azt hidd még csak 1 szatyorba raktam pár cuccot a fele még nincs meg tisztálkodó szerek meg ilyenek mert még most fogok pancsizni
Én holnap még munka remélem kora délután elvégzek azt vagy holnap estére ott leszek vagy szombat hajnalban motorbőgésre keltelek benneteket
De jó hogy ti már kész vagytok az pakolással
Nem baj oda se neki
Köszi!

Pupu a csapágyakat is elfelejtettem bepakolni, és asszem már túl késő
Ok. akkor megállunk mind a két helyen és megkeressük a dolgokat.
Emre fotózd le azokat amiket leírtál asszony nem enged haza akkor.
Balra kanyarodsz Szentendre felé, a 11-en mész végig, át a dimben-dombon és amint az utolsó dombról lejössz, balra lesz a Spar, rögtön utána az első lehetőség jobbra, ki lesz táblázva: Pap sziget
Sajnos nem érünk rá biztos jó lehet de nekünk jobb elfoglaltságunk lesz
Ne felejtsetek el figyelmeztetni hogy Pilisszántóban a temetőben le kell fényképeznem Boldog Özséb kopjafáját. Meg Pilisszentkereszten a Pálos kolostor romjait is meg kell örökíteni.

Azt mondta az asszony e nélkül haza se jöjjek.