Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mentetek szerpentinezni visegrádra mi?
Erőteljesen gondolkodóba estem hogy kell venni tanktáskát és hátra nyeregtáskát .
Mi volt?
Majdnem elestem. :-))
Na ma nincs több szmájli elfáradtam. Hazafelé adtam a jószágnak rendesen. Ki kellett égetni a rendszert mert a Sanyi miatt nem tudtam tempót menni .
Jövőhét? .
Szaszitok. Mlassal még beugrottunk a borfesztre Kecsóra, de én már itthon.
megjöttünk épségben! na majd később leszek!
Szasztok ehun e :-))
Néhány kép.
Egyszer még egy olyat meg lehetne majd ejteni, hogy Esztergomnál át Szlovákiába, Szobnál vissza, majd Zebegény, Nagymaros, Verőce stb. útvonalon vissza. A kempingbe is meg voltak velünk elégedve, várnak vissza, nem voltunk rosszak...
Ja, és is mindenkinek köszönöm a részvételt.
A hiányzóknak meg azt köszönöm hogy otthon maradtak.
Köszönöm Csöviéknek a szervezést.
Kibebaszottul jól éreztem magam.
Még mindig pezseg az agyam az élményektől.
Egyszer még visszatérek oda.
Normál esetbe 300-at én is simán elmegyek egy tankkal.
De most úgy tűnik Dunaújvárostól hazáig elfüstöltem fél tankot. Csak nehogy kapjak valami emlékeztetőt róla.
. . . .
Hahóóó! Megérkeztem,és tiszta bogár lett a hátamon a póló!
Köszönet Csöviéknek a megrendezésért,és mindenkinek mindenért. Nagyon jól éreztem magam,és őszintén örülök hogy ilyen jó kis baráti társasággá kovácsolódtunk össze.

Tele tanktól a tartalékig 350km sikerült! Erre varjatok gombot!
Na megyek rendbe rakom a frézit,majd este leszek
Én is gép előtt! Köszönet mindenkinek a jó buliért, jó sokan voltunk, jó sok motorral, én jól éreztem magam! És ez a lényeg.
na akkor ott is rendbe volt minden.
De milyen furcsa Jaszi tegnap elindult és még csak most ért oda
Aha mind a 2őt este megkaptam a Krisztitől vagy a Katától pontosan nem emlékszem .
késedet eltetted?
Üdv srácok,13-09 re én is itthon voltam,lassan jöttem,mert asszony nem hozott kabátot,mert minek az 39-fokban.Örkény előtt utol is ért Jaszi,de hagytam had menjen,Kecskeméttől már jobban megnyomtam.