Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja M6 tól az még 10km
szállás ha panzió akkor 6000/2fő/éj
Neeeem Erzsébet hídtól 35km mogyoród, annyira van a szentendreiről rá a M0 keresztül akkor a petőfi hídtól 26km a papsziget rakparton gyorsan megy az út 3 lámpa van
Én ott biztos nem szerelek,csak ha nagyon muszáj.Majd jól megrángatom a bajuszát hátha csak azt hiányolja és most morcizik.
Nem leszel egyedül vele. Én viszek egy adag szerszámot és ha van kedvünk szerelgethetünk.

csövi, tudom, hogy már ezerszer kérdeztük, de mennyi is lesz a szállás nekem asszonnyal? csak mert most közli, hogy nincs pénze tudjam már mennyivel számoljak. Benzin-re számolok egy 5-öst legalább, kaja-pia megint minimum 5.
Az M6-tól Szentendre kb 70km.Pesten (Budán) keresztül is van vagy 30 és időben biztos nem kevesebb.
Megszakértjük
Sajnos nem jövök rá a motorom bajára így beteg motorral fogok elindulni.
lila Emre Sanyi sárga piros a tiltott út
Az M0 val kerülnek vagy 150km-t
Sziasztok!
Menjetek végig az M0-on és akkor biztos nem tévedtek el!
még nincs itt metró arra várnod kell 10 évet
Emre :Budaörsi út -Nagyszőllősi- Bocskai-Petőfihíd.
Sanyi : Budafoki onnan 1 jobbos és ott is a Petőfi híd 200m.
Akkor pénteken megérkezünk - evés-ivás-pacsálás ilyesmik? tehát semmilyen motorozást sem tervezünk? szombaton meg akkor a nagy túra? vasárnap gondolom nem maradunk nagyon késő délutánig, én hétfőn reggel 4-kor kelek.
nem metróval megyek
ez lemaradt
te végig gondolom autópályán jössz beérsz és a belső sávba mész az odavisz egyenesen a petőfi hídhoz. Emre:Piros, Sanyi fekete:
Én sem. De Siófokot igen!
nem ismerem Pestet
(Budát sem)
Összebeszélünk még. Most megyek alukálni,mert korán kelek. Holnap. Oks?
Miért nem találkoztok a petőfi híd alatt, és akkor végig az alsó rakparton. A vérmezőnél és utána a moszkvatértől nagy a dugó a körúton a margithídig