Ma mondta az egyik szállítónk, ilyen ledőntős leeresztős nagy rollkocsikon árut hozós jófej fószer, hogy a múlt héten egy 50-es munkatársa kapott egy szívinfarktust és ebből még nem is lett volna, de leesett a platóról és bekúrta a fejét, meg is halt. 2 hónapja egy fiatal srác megbotlott egy kis rámpába a platón, leesett volna de belecsimpaszkodott a rollkocsiba amint volt kb. 800 kg árú és így sikeresen magára rántotta az egészet valahogy, azonnal meg is halt.
Ja, erre meg bulik voltak.
Tegnap du. egy rendőr motorral (civilben a sajátjával) meghalta magát, 200al ment szembe egy terepjáróval itt az elkerülőn. A motor 3ba szakadt, a darabjai 50m-re voltak egymástól.
Ma meg itt a házamtól 500m-re 3 autó crash a főúton, mentőhelikopáteres buli, út lezárva 1 órára.
Na srácok a Kata most mondja hogy szombat este a Csobánka téren Edda koncert lesz csak emlités képpen mondom mivel közel van nem keék menyi csak emlitem !
Sziasztok! Most végeztem a garázsban,kicsit körbenéztem a motort. Asszem 8 körül indulok,bár még pakolni kell egy kicsit. Valaki meg tudja adni Csövi számát? A többiekét már nagyjából megszereztem.
de jön a sörike
Akarom
Tegnap du. egy rendőr motorral (civilben a sajátjával) meghalta magát, 200al ment szembe egy terepjáróval itt az elkerülőn. A motor 3ba szakadt, a darabjai 50m-re voltak egymástól.
Ma meg itt a házamtól 500m-re 3 autó crash a főúton, mentőhelikopáteres buli, út lezárva 1 órára.
Ezek meghülyültek a melegtű.