Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pupi mikorra jön?
Neked is papa
Na én megyek alszani Jó éjt mindnekinek és Széles utat mindenkinek holnapra .
vagy hozzászoktam a sörtöl vagy valami nagyon vége lehet mert semmi szénsav
Erika is szereti
Na vagyok. teljesen felesleges volt fürödni mert ömlik a víz rólam
de jön a sörike
Is mi? Te genxter
Ma mondta az egyik szállítónk, ilyen ledőntős leeresztős nagy rollkocsikon árut hozós jófej fószer, hogy a múlt héten egy 50-es munkatársa kapott egy szívinfarktust és ebből még nem is lett volna, de leesett a platóról és bekúrta a fejét, meg is halt. 2 hónapja egy fiatal srác megbotlott egy kis rámpába a platón, leesett volna de belecsimpaszkodott a rollkocsiba amint volt kb. 800 kg árú és így sikeresen magára rántotta az egészet valahogy, azonnal meg is halt.
Az Edda koncertet

Akarom
Jányokat
Ja, erre meg bulik voltak.
Tegnap du. egy rendőr motorral (civilben a sajátjával) meghalta magát, 200al ment szembe egy terepjáróval itt az elkerülőn. A motor 3ba szakadt, a darabjai 50m-re voltak egymástól.
Ma meg itt a házamtól 500m-re 3 autó crash a főúton, mentőhelikopáteres buli, út lezárva 1 órára.

Ezek meghülyültek a melegtű.
Én pl. 12-14 körül. Még reggel szerelek, meg pakolok, ma elfűnyírtam az időt. (1et azért kerültem, meg tankoltam csurig)
legalább lehüt bennünket
Ja és nem egyedül megyek Kata is jön ha valaki mögé felülhet Mögém nem nagyon akkar max a Kempingig
Na srácok a Kata most mondja hogy szombat este a Csobánka téren Edda koncert lesz csak emlités képpen mondom mivel közel van nem keék menyi csak emlitem !
okay, hétvégére már kicsi esőt mondanak
szerintem ott valahol van ott több nagy multi is
azt hozom tutira, ma szétszedtem kicsit, meg egy picit kipucoltam kb.-re kaját akkor ott veszünk, meg piát is?
a forma 1 es gépedet
no akkor ki mikor érkezik és mit hozzak?
husz 936 49 öt öt
Megyek fürcsizni nem soká visszanézek
Sziasztok! Most végeztem a garázsban,kicsit körbenéztem a motort. Asszem 8 körül indulok,bár még pakolni kell egy kicsit. Valaki meg tudja adni Csövi számát? A többiekét már nagyjából megszereztem.
hát akkor ilyen fekete alapozó színű is jó lenne nekem