Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igyál egy jó fröccsöt az segít
nem tudok aludni a qrva mindenit neki
jóccakát, és jó utat mindenkinek
robertgidáékkal holnap d.u.
ti is szombaton mentek vagy holnap?
na léptem.akkor a holnap indulóknak jó, baleset, és közegmentes utat kívánok valamint estére jó szórakozást! én meg ígérem szombaton sietünk!

jó éjt mindenkinek!
délután filmet néztünk. Paul
nagyon komoly volt.
köszike biztos finom lesz
köszi!
köszi!
Szaszi! remélem szeretitek a pálinkát mert szereztem 2 üveggel. egy fél literes paprika pálinkát meg egy 0,7-es ágyas gyümit. még nem tom milyenek mert még egyik fajtából sem ittam de sajna a házi elfogyott.
jóccak
Na mentem aludni ha tudok elfogyott a sörike.
Jó éjszakát reggel benézek. Széles utat gumifákat vashuszárok.
Végreeeeeeeeeeeeeeeee buliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn . . . . de vártam már ezt a napot ááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Vagy a mozaik utcánál is rámehetsz az 1km előrébb van a végénél észreveszed mert ott a központi vizsgaállomás és jobbra szigetbejáró.
Lajos utca szopatós
jobb alul menni én mindig arra járok ha bejövök pestre meg megyek haza mogyira. Ha feljön a margithídnál akkor végig az árpádhídig kb 10 lámpa a rakparton meg 2 és a forgalom is nagyobb fent mint lent
koppig menj végig a legvége balrakanyar az aquinkumnál rá visz a szentendreire onnan csak a szentendreit kövesd a középső sávba, lesz 1 felüljáró M0 jobbra azon át végig és a dombokon keresztül odavisz majd.
Én fél 6 kor kelek mert a csaj hozza a pénzt amit félreraktam rábíztam ne költsem el, elmegy dolgozni 7 kor indulok hogy ott legyek időbe kb fél ó alatt átérek ha laza vagyok ha kemény akkor 10 perc. Utána vissza lazán mert ismeretlen gumi még és utána nemsokkal indulok kb fél ó rá hát fél 11re int vagyok na üsse kavics.
Inkább a margit hidas, ugyan van ott 1 szopatós lámpa, viszont jobb felül jönni
Mi szerintem valahogy 2 körül indulunk. (részemről jelenleg még a cuccolás sem kezdődött el de az asszonnyal már kipakoltattam a fele hülyeségét amit hozni akart)
A rakparton végigmenjek koppig vagy a Margithídnál felmenjek?
hmm értem. hát én majd felkelek amikor felkelek és összecuccolok és indulok, annyi
De lehet hamarabb attól függ a gumis mit szenved a hátsó kerék visszarakásával
Hát a Pupu 8ra gumishoz megy onnan vissza haza összepakolom a maradékot és indulok kb 10 körül 11 re ott vagyok
Ja Zsotinak üzenem ha nem jösz A kecske nyalja fel a pöcsödet Tehát gyere