Szaszi! remélem szeretitek a pálinkát mert szereztem 2 üveggel. egy fél literes paprika pálinkát meg egy 0,7-es ágyas gyümit. még nem tom milyenek mert még egyik fajtából sem ittam de sajna a házi elfogyott.
Na mentem aludni ha tudok elfogyott a sörike.
Jó éjszakát reggel benézek. Széles utat gumifákat vashuszárok.
Végreeeeeeeeeeeeeeeee buliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn . . . . de vártam már ezt a napot ááááááááááááááááááááááááááááááááááá
jobb alul menni én mindig arra járok ha bejövök pestre meg megyek haza mogyira. Ha feljön a margithídnál akkor végig az árpádhídig kb 10 lámpa a rakparton meg 2 és a forgalom is nagyobb fent mint lent
koppig menj végig a legvége balrakanyar az aquinkumnál rá visz a szentendreire onnan csak a szentendreit kövesd a középső sávba, lesz 1 felüljáró M0 jobbra azon át végig és a dombokon keresztül odavisz majd.
Én fél 6 kor kelek mert a csaj hozza a pénzt amit félreraktam rábíztam ne költsem el, elmegy dolgozni 7 kor indulok hogy ott legyek időbe kb fél ó alatt átérek ha laza vagyok ha kemény akkor 10 perc. Utána vissza lazán mert ismeretlen gumi még és utána nemsokkal indulok kb fél ó rá hát fél 11re int vagyok na üsse kavics.
Mi szerintem valahogy 2 körül indulunk. (részemről jelenleg még a cuccolás sem kezdődött el de az asszonnyal már kipakoltattam a fele hülyeségét amit hozni akart)
A rakparton végigmenjek koppig vagy a Margithídnál felmenjek?
jó éjt mindenkinek!
nagyon komoly volt.
Jó éjszakát reggel benézek. Széles utat gumifákat vashuszárok.
Végreeeeeeeeeeeeeeeee buliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn
A rakparton végigmenjek koppig vagy a Margithídnál felmenjek?