Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pupu,remélem te is ott leszel 10.-én Kakucson!
Gyors volt,olyan is lett!
A másikat nem tudom megcsinálni 2600-ból!
A rendőr bemegy a hangszerárushoz:
- Kérem azt a fehér harmonikát és azt a piros szaxofont.
- Nézze, a poroltót viheti, de a radiátort gondolja meg még egyszer!
Ez gyors fényezés volt , a másik is megérdemelné csak egy fzr
Nagyon fasza
Sziasztok!
Zsolti kár,hogy nem jössz!Remélem aki tud azért eljön!Egyébként ilyen most a gép!Akit érdekel!
mogyoród napraforgó utca 1-3 isz: 2146
Na, csak szétszedtem az enyémet és jó is mert teljesen el volt kopva. Úgyhogy kettőt csináltam rögvest. Rézből, mert ez is abból volt, nem tudom gyári-e de szerintem jó lesz egy darabig. Én ezzel vettem, mentem húszezret+ úgyhogy egy darabig kitart. Ötös a stöcök. Szerintem ezért szarakodott a kuplungod, és lehet nekem is jobban ki fog emelni...
Mogyoróm, Napraforgó u. 1?
Csengele
tele mk-el,és drága
20 ker. PestErzsébet
te merre lax,már elfelejtettem?
majd ellopom a tiédet, te úgy is csak kis motornyira használod
minek a kicsire sincs jogsid
Nálam tárolhatod a galambvadászt ha gondolod, néha elviszem 1 körre megsétáltatni
kéne, de akarok egy nagy motort!
XP, nyomtató van 2-3 is, és dos-ból is kell használni
holnap már jön a guru, majd az szórakozik vele
nekem nem volt kedvem a registry takarításhoz meg a hálózati nyomik újra telelpítéséhez, pedig valszeg ez a megoldás.
Be van állítva a sarokba(bűnös)
Feltölteném én is a képeket,de nem tudom ,vagyis h még sohasem próbáltam .
Gondolom a csajozós képeidre gondolsz
látom kocsit kéne venned
ezt is most kell megtalálni,mikor költözök...

na és akkor a bejelentés: örömmel értesítem a társaságot,hogy október 1-ével költözök fel pestre.ez már biztos.van új állás,és ma mondtam fel a régin.szeptemberben még itt dolgozom,aztán irány a nagyfalu. visszatérek a gyökerekhez,elhagyom a jelenlegi szakmám.ismét programozó leszek.most még nem fogom halálra keresni magam,de ha isten is úgy akarja,akkor 3 hónap múlva a mostani fizum másfélszeresét kapom.később még többet.
még nem tudom hova költözünk,gőzerővel keressük a helyet.ha valaki tud olcsó albit,szóljon.nekem meg asszonynak kell.eddig azért tűntem el,mert egy próbaprogramot kellett írnom.éjjel-nappal azt csináltam.most épp a gépem szerelem,eladom.már nincs rá szükségem.marad a laptop.a motor egyelőre anyáméknál marad.idővel meglátjuk.a következő 1 hónap még húzós lesz,aztán elvileg lecsendesedik minden.röviden ennyi.
undorító szar sradok olyan csúnya a segge mint az állat