A rendőr bemegy a hangszerárushoz:
- Kérem azt a fehér harmonikát és azt a piros szaxofont.
- Nézze, a poroltót viheti, de a radiátort gondolja meg még egyszer!
Na, csak szétszedtem az enyémet és jó is mert teljesen el volt kopva. Úgyhogy kettőt csináltam rögvest. Rézből, mert ez is abból volt, nem tudom gyári-e de szerintem jó lesz egy darabig. Én ezzel vettem, mentem húszezret+ úgyhogy egy darabig kitart. Ötös a stöcök. Szerintem ezért szarakodott a kuplungod, és lehet nekem is jobban ki fog emelni...
Mogyoróm, Napraforgó u. 1?
XP, nyomtató van 2-3 is, és dos-ból is kell használni
holnap már jön a guru, majd az szórakozik vele
nekem nem volt kedvem a registry takarításhoz meg a hálózati nyomik újra telelpítéséhez, pedig valszeg ez a megoldás.
na és akkor a bejelentés: örömmel értesítem a társaságot,hogy október 1-ével költözök fel pestre.ez már biztos.van új állás,és ma mondtam fel a régin.szeptemberben még itt dolgozom,aztán irány a nagyfalu. visszatérek a gyökerekhez,elhagyom a jelenlegi szakmám.ismét programozó leszek.most még nem fogom halálra keresni magam,de ha isten is úgy akarja,akkor 3 hónap múlva a mostani fizum másfélszeresét kapom.később még többet.
még nem tudom hova költözünk,gőzerővel keressük a helyet.ha valaki tud olcsó albit,szóljon.nekem meg asszonynak kell.eddig azért tűntem el,mert egy próbaprogramot kellett írnom.éjjel-nappal azt csináltam.most épp a gépem szerelem,eladom.már nincs rá szükségem.marad a laptop.a motor egyelőre anyáméknál marad.idővel meglátjuk.a következő 1 hónap még húzós lesz,aztán elvileg lecsendesedik minden.röviden ennyi.
A másikat nem tudom megcsinálni 2600-ból!
- Kérem azt a fehér harmonikát és azt a piros szaxofont.
- Nézze, a poroltót viheti, de a radiátort gondolja meg még egyszer!
Zsolti kár,hogy nem jössz!Remélem aki tud azért eljön!Egyébként ilyen most a gép!Akit érdekel!
Mogyoróm, Napraforgó u. 1?
holnap már jön a guru, majd az szórakozik vele
nekem nem volt kedvem a registry takarításhoz meg a hálózati nyomik újra telelpítéséhez, pedig valszeg ez a megoldás.
Feltölteném én is a képeket,de nem tudom
Gondolom a csajozós képeidre gondolsz
na és akkor a bejelentés: örömmel értesítem a társaságot,hogy október 1-ével költözök fel pestre.ez már biztos.van új állás,és ma mondtam fel a régin.szeptemberben még itt dolgozom,aztán irány a nagyfalu. visszatérek a gyökerekhez,elhagyom a jelenlegi szakmám.ismét programozó leszek.most még nem fogom halálra keresni magam,de ha isten is úgy akarja,akkor 3 hónap múlva a mostani fizum másfélszeresét kapom.később még többet.
még nem tudom hova költözünk,gőzerővel keressük a helyet.ha valaki tud olcsó albit,szóljon.nekem meg asszonynak kell.eddig azért tűntem el,mert egy próbaprogramot kellett írnom.éjjel-nappal azt csináltam.most épp a gépem szerelem,eladom.már nincs rá szükségem.marad a laptop.a motor egyelőre anyáméknál marad.idővel meglátjuk.a következő 1 hónap még húzós lesz,aztán elvileg lecsendesedik minden.röviden ennyi.
vajon ezzel mi a baj?